≫ 

Džemper je najbolji prijatelj dobrog stila u toku zime: 4 modela koji će biti hit ove sezone

Oni su kao mala crna haljina - nikada ne izlaze iz mode i pristaju baš svakome

  • 0
Moda, suknja, džemper, torbica, čizme

Foto: Shutterstock

Džemperi su modni klasik kom se rado vraćamo svake jeseni i zime, a ukoliko pronađete modele sa zaniljivim tkanjem i atrkativnih boja, dobićete savršeno izdanje za svaki dan.

Oni su kao mala crna haljina - nikada ne izlaze iz mode i stoje baš svakome, pa ih zbog toga modni kritičari preporučuju i ove sezone. Džempere možete nositi uz farmerice, helanke, suknje, ali i uz haljine, što znači da imate kombinaciju za svaku priliku. 

Stare džempere spustite na najniže police i na iste dodajte modele koji će biti hit ove zime:

1. Prsluk-džemper

 

Ovo je model džempera koji su plele naše bake, a sada se posle toliko godina vraćaju na velika vrata, a stručnjaci tvrde da svaka žena mora da ima bar jedan u ormaru. 

2. Džemper u zemljanim tonovima

 

Braon boja nije imala baš sjajnu reputaciju, a glavni problem bio je šta kombinovati s njom. Međutim, vremena su se promenila, a dokaz da se braon i sve njene nijanse savršeno kominuju sa višebojnim stajlingom, dokazuje i ova kombinacija.

3. Džemper-haljina

 

Ko kaže da u toku hladnih dana moramo da se odreknemo haljina? Uz ovu džemper-haljinu možete da kombinujete i plitke i duboke čizme, a sjajno ćete izgledati i u ravnim cipelama. 

4. XL džemperi

 

Topli i predivni, glomazni, opušteni  džemperi zaslužuju da se nađu na vašem spisku za kupovinu. Ovo je komad garderobe koji je priča sam za sebe, pa vam tako u kombinaciji sa njim neće trebati nakit ili neki drugi modni dodatak, jer će zbog njega sve oči biti uprte u vas.

Video: Bez skupih hemikalija: Evo kako da uklonite uporne mrlje od kafe na vašoj odeći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA