Maksi kaputi su zimski trend koji ćete obožavati: 4 najbolja modela za svaku priliku

U ovom kaputu ćete izgledati kao da ste sišli sa modne piste

  • 0
Moda, kaput, torbica, žene, drugarice Foto: Shutterstock

Stil je oličenje vaše ličnosti, ne treba ga puno izlagati promenama, međutim, treba pratiti trendove u svrhu osvežavanja već poznatih kombinacija i modnih komada.

Trend koji će se, sigurni smo, svideti većina žena su maksi kaputi koji idealno pristaju svakoj figuri i lako se kombinuju i sa sportskim i sa elegantnim stilom.

Bez obzira da li često nosite kratke suknje, haljine, pantalone, uske farmerice, čizme, patike ili visoke potpetice, kaput maksi dužine će vaš izgled učiniti modernijim i sofisticiranijim.

1. Crni maksi kaput za svaki dan

Ukoliko ne volite da rizikujete i eskperimentišete sa bojama i dezenima onda je crni kaput idealan izbor za vas. On je zapravo i najpraktičniji jer ga možete nositi svaki dan, a prikladan je i za dnevnu i večernju varijantu.

2. Karirani kaput 

Ukoliko su vam dosadili klasični kaputi, koje nosite iz godine u godinu, jedan od najpraktičnijih izbora je model kariranog dezena.

3. Kombinacija sa kojom nema greške

Otmenost kojom odiše ova nijansa kaputa svakom modelu daje elegantnu notu. Ovu boju možete nositi od glave do pete, ali ako uz ovaj kaput obučete jednostavnu majicu, pantalone i salonke dobićete savršenu kombinaciju sa minimum truda.

4. Kaput za odvažne dame

Iako se za jesenju i zimsku sezonu vezuju zemljani tonovi, roze mantil, kaput ili čak bunda sjajan su način da razbijete monotoniju, skrenete pažnju na sebe i unesete malo boje u sumornu i sivu svakodnevicu.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA