≫ 

Tatjana (5) i Mia (4) su najmlađe direktorke na svetu: Influenserke lansiraju svoj modni brend

Sestre na društvenoj mreži Instagram prati više od 700.000 ljudi

  • 4
Mia i Tatjana Foto: Instagram/miaxtati

Tatjana (5) i Mia (4) Eskalante, su dve devojčice, influenserke, koje se upravo pripremaju da postanu najmlađe direktorke na svetu.

Sestre iz Australije, koje na društvenoj mreži Instagram prati više od 700.000 ljudi, primećene su u okviru australijske nedelje mode u junu, a sada pripremaju i svoju kolekciju odeće, koja će biti rodno neutralna, udobna i usmerena pre svega ka njihovim vršnjacima.

- Oduvek su devojčice bile veoma bliske i uživaju da nose sličnu odeću - kaže njihova majka Enga, koja je pre dve godine i otvorila njihov Instagram profil.

- Oblačila sam im uvek malo veće komade odeće, obavezno uparene sa patikama, umesto roze komada koji su uobičajeni za devojčice ovih godina. Često su dobijale komplimente, pa sam otvorila profil na Instagramu gde sam delila njihove fotografije iz zabave - priseća se mama ove dve modne ikone.

Kako kaže, onda su ih primetili modni brendovi, koji su im slali odeću za reklamiranje, što ih je učinilo uticajnim, pa su i drugi roditelji počeli da svoju decu oblače identično.

- Logično je bilo da devojčice pokrenu sopstveni modni brend i da prikažu svoj stil i način na koji kreiraju svoje odevne kombinacije na svakodnevnom nivou - ističe ponosna mama.

Iako su Mia i Tatjana još uvek male da bi shvatile koliko su poznate, ljudi ih često prepoznaju na ulici, dok one ponosno nose dizajnerske komade poznatih modnih brendova poput Gučija.

Kako njihova mama kaže, usklađene odevne kombinacije, konjski rep ili repići sa strane postali su njihovi zaštitni znaci.

One vole da nose sve što je udobno, da mogu neometano da se igraju, kaže njihova mama i dodaje da ih ni ona ni njihov otac neće prisiljavati da se bave modelingom ili bilo kojim javnim poslom, ukoliko to same ne budu želele.

Video: Garderober iz snova: Prelepa arhitekta zaljubljena je u dobar dizajn i luksuzne modne komade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    9. decembar 2021 | 18:18

    Bravo za debile roditelje. Pa kad im se deca ubiju ili budu depresivna vec sa 15 malo ce da se zapitaju jel vredelo sve to da bi njihova dupeta zivela lagodnim zivotom, a da nista ne rade

  • Jelena

    9. decembar 2021 | 17:21

    Mamu biju kompleksi,važno je zaraditi preko dece a što se nastrani na Darknetu raduju fotkama to mami nije važno, u glavi su joj samo 💲💲💲💲💲

  • Verona

    10. decembar 2021 | 01:22

    Pa ovo je užas... Devojčice deluju smoreno i tužno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA