Šarmantna i prelepa Katarina Mandić u novim modelima brenda Bonatti

Katarina je ulepšala novi Telegraf modni editorijal sa Bonatti jesenjom kolekcijom

  • 0

Katarina Mandić je zvezda novog Telegraf editorijala. Rođena je u Kraljevu, ima 27 godina, živela je sa mužem i ćerkicom u Sloveniji zbog njegovog posla, ali  su se nedavno vratili u Srbiju.

- Šest godina se profesionalno bavim modelingom, a ostvarila sam se u najlepšoj ulozi na svetu, a to je majčinstvo, pa sam napravila malu pauzu što se tiče posla, ali se polako vraćam svojim starim navikama - kaže Katarina.

Kad god ima slobodnog vremena, a sada ga je sve manje zbog bebe, uvek voli da pogleda neki dobar film uz omiljenu kafu i poslasticu, ali i da ode na vežbanje u teretanu jer to smatra "izduvnim ventilom".

- Trudim se da se hranim zdravo, obožavam domaću kuhinju, pogotovu maminu, ali takođe umem da napravim izuzetak kada su u pitanju slatkiši. Najviše uticaja na mene ima porodica, koja mi je bezuslovna podrška i njima sam neizmerno zahvalna - kaže Katarina.

U budućnosti vidi sebe kao uspešnu ženu, i sada već ostvarenu majku sa još dece.

- Smatram da je ljubav pokretač svega, i da su jako bitni odanost i poverenje. Jako sam emotivna i romantična, a otkako sam postala majka postala sam još osećajnija i osetljivija. Što se ljubavi tiče, našu vezu krunisali smo brakom i predivnom devojčicom - rekla je Katarina za "Telegraf".

Model: Katarina Mandić


Šminka: Marija Gačić

Zahvaljujemo se hotelu Bleecker na lokaciji

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA