≫ 

Pruge na džemperima su ponovo u trendu: 4 modela koja će obeležiti zimu 2022.

Odlična strana ovog trenda je što kombinuje ležernost i udobnost

  • 0
moda, devojka, džemper Foto: Shutterstock

U toku ove godine prisustvovaćemo dolasku različitih modnih trendova, ali i povratku starih, kojih su se mnogi uželeli. Pruge su na vrhu liste trendova koji nam se vraćaju, a dizajneri su odlučili da se fokusiraju na prugaste džempere.

Žene obožavaju ove džempere, jer mogu da ih nose na bezbroj načina, a u svakoj kombinaciji izgledaju trendi i šik. Odlična strana ovog trenda je što kombinuje ležernost i udobnost, a gotovo da nema osobe koja u svom ormaru nema barem jedan džemper na pruge.

Ukoliko se radujete povratku prugica, za vas smo pripremili četiri džempera koja će dominirati u toku zime 2022. godine.

1. Favorit influenserki

Ovaj džemper je, sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, jedan od najpopularnijih komada odeće za ovu sezonu. Nema sumnje da je ovaj džemper idealan za one nonšalantne, a opet efektne odevne kombinacije.

2. Kombinacija za svaki dan

Devojke vole da nose džemper ležerno prebačen preko ramena i bele košulje, ali i sa ovom kombinacijom, verujete nam - nema greške. Obucite pantalone ili farmerice sa širokom nogavicama i spremni ste za pokret.

3. Šareno, volim te šareno

Ovaj džemper je istovremeno i klasičan, i trendi, i jednostavan, i efektan. Složićete se, prugasti šareni džemper je modni favorit mnogih žena i krije bezbroj različitih ideja za kombinovanje.

4. Džemper na raskopčavanje

Ispod ovog džempera možete da obučete majicu, rolku, košulju i to sve u nijansi koju poželite. Ovaj komad je dokaz koliko su prugasti džemperi praktični i koliko ulepšavaju svaku kombinaciju.

Video: Ovca se ošiša za pet minuta,a njeno krzno je prilični skupo:Evo kako se prave topli džemperi i jakne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA