≫ 

Modna izdanja Kejt Midlton zbog kojih je Srpkinje vole: "Izgleda kao jedna od nas"

Ova obrazovana žena sa stilom ne samo da je "pokupila" simpatije građana Velike Britanije, već je uspela da dopre do "običnih" žena širom sveta

  • 13
Kate Middleton, Kejt Midlton Foto: Profimedia/Zuma Press/Pool

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton danas slavi 40. rođendan, a mnogi poznavaoci mode smatraju je "modnom ikonom" 21. veka.

Ova obrazovana žena sa stilom ne samo da je "pokupila" simpatije građana države čija je buduća kraljica - Velike Britanije, već i većeg dela sveta.

Žene u Srbiji je obožavaju, jer pored toga što ume da ponese firmiranu garderobu, često se može videti i u komadima koje prosečna žena sa našeg podneblja može sebi da priušti.

Tako omiljena princeza, koja je bila oličenje pristojne i moderne dame i čija je svaka modna kombinacija privlačila poglede, bila je samo Dajana, majka Kejtinog muža princa Vilijama, prestolonaslednika britanske krune.

Verovatno zbog toga Kejt mnogi porede sa svekrvom koju nije imala prilike da upozna, jer je Dajana stradala u saobraćajnoj nesreći mnogo pre Kejtinog dolaska na dvor u Engleskoj.

Vojvotkinja od Kembridža studirala je istoriju umetnosti u Škotskoj na prestižnom Univerzitetu St Andreus, u istoimenom gradiću, gde je i upoznala princa Vilijama.

Kao žena iz "visokog društva" koja ima stila, mnogim damama postala je modni uzor. Kejt, kao retko kojoj evropskoj princezi,  jednako dobro pristaju i elegantne i sportske kombinacije, koje ona nepogrešivo prilagođava različitim prilikama.

Kejt Midlton Vojvotkinja od Kembridža u glamuroznom izdanju; Foto: Tanjug/AP

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    9. januar 2022 | 12:08

    Izgleda jedna od nas,hhhhhh Ona je svoja licnost,kod nas postale sve iste Ako mislite na dame u Beogradu .

  • Nina

    9. januar 2022 | 12:40

    O cemu pricate? Prvo ima musku gradju, bez struka,grudi,ramena misicava,vadi je visina i lepi listovi. Iza nje je citav tim stilosta,frizera, tim za javni imidz... Njena garderoba je jako skupa. Npr coat dress -haljina kaput da slike je oko 2000€ Svecane haljine su dizajnerske, nijedna nije ispod 3000€, cak kostaju 5000, 10.000 ... Obuca,salonke izmedju 300 i 500€ ....

  • Slavko

    9. januar 2022 | 12:04

    Prelepa žena, sve na njoj je umereno i prijatno da se pogleda. Malo je žena i devojaka kod nas koje se ovako lepo nose bez napadnih detalja i golotinje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA