≫ 

Broševi su ponovo u modi: Oni su ukras za svaku odevnu kombinaciju

Simbol elegancije vraća se na velika vrata

  • 0
Žena, džemper, nakit, minđuše, broš Foto: Shutterstock

Da li se i vama čini da je "talas" 80-ih i 90-ih preplavio prodavnice sa odećom i modne piste? Retro stil se polako, ali sigurno uvukao u naše ormare i čini se, da planira da ostane ovde dugo, dugo...

Na sreću mnogih dama, pored odeće iz prošlosti, vratili su se i nezamenljivi broševi. Oni su oduvek bili simbol elegancije i mnoge poznate dame su bile prepoznatljive po ovom detalju.

Žene su ih najčešće nosile na kaputima, haljinama i sakoima, a tako će se nositi i u 2022. godini. 

1. Sportska elegancija

Iako smo rekli da se način nošenja broševa neće razlikovati od onog pre, ipak postoje neki izuzeci. Možda vam ovo izgleda kao spoj nespojivog, ali ne možete osporiti činjenicu da broš i na ovoj kombinaciji izgleda savršeno.

2. Broševi na kaputu

Ukoliko imate krem, bež ili crni kaput, zlatni broševi će ih učiniti još lepšim i luksuznijim. Pronađite broševe vaše bake ili majke i kombinujte ih sa onim koji ste tek kupili.

3. Broš umesto uobičajenog nakita

Ovaj stajling je dokaz kako mali broš može da uradi mnogo za jednu jednostavnu kombinaciju. Ukoliko niste ljubitelj satova, ogrlica i lančića, ali ipak volite da stajlingu date upečatljiv detalj, onda je broš idealno rešenje za vas.

Video: Influenserka pokazala kako sve možete da kombinujete letnje haljine: Vaš stil će biti na višem nivou

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA