Somotske pantalone vratile su se na velika vrata: 4 modela koji pristaju svakoj figuri

Toplije su i mekše od farmerki i moguće je pronaći ih u svim bojama, ali i krojevima

  • 0
Somotske pantalone, moda, devojka, žena

Foto: Shutterstock

Somot je veoma udobna i topla tkanina, savršena za zimske mesece i u ovom periodu godine je odlična zamena za farmerke i pantalone od drugih materijala.

Somotske pantalone su toplije i mekše od farmerki i moguće je pronaći ih u svim bojama, ali i modelima. Mogu se nositi kao široke, uske, ravnog kroja, zvonarice, kratke uz čizme ili skroz duge.

Rebrasti somot se vratio sa modnim komadima iz sedamdesetih i uveliko zavladao ormarima.

1. Duboke u jarkim bojama

 

Boja senfa ili nijanse tamno-žute boje uvek su u trendu. Ovako iskombinovane somotske pantalone deluju veoma moderno i trendi. Ujedno obezbeđuju upečatljiv i potpuno uklopljen stil.

2. Zvonaste somotske pantalone

 

Nešto kraće somotske pantalone odlično se uklapaju uz čizme. Ove sezone na velika vrata vratili su se zvonasti modeli pantalona, a kada su u nekoj od upečatljivih boja, onda imate sve - i trendi i toplu odevnu kombinaciju.

3. Komplet u smeđoj nijansi

 

Somotsko odelo pun je pogodak za poslovne varijante. Ipak, uz rasečene nogavice čitavoj kombinaciji daćete nešto zanimljiviji pečat.

4. Klasične braon

 

Verovatno ih se sećate još iz detinjstva. Deca devedesetih imala su barem po jedan par somotskih pantalona u ovoj varijanti. Tada su nas grejale klasične braon somotske pantalone zvonastih nogavica, a sada su se vratile na velika vrata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA