≫ 

Ovakav nakit će se nositi u toku 2022. godine: Veliki povratak nekadašnjih trendova

Suvišno je pominjati koliko dobar nakit ženu čini elegantnijom i lepšom

  • 0
Žena, moda, minđuše, naočare, rolka Foto: Shutterstock

Kada se smeni modna sezona, prva na redu za obnavljanje je uvek garderoba. Ali, ona povlači i jedan vrlo bitan detalj koji žene obožavaju; naravno, u pitanju je nakit.

Prema rečima modnih stručnjaka, nakit je najlepši ukras svake žene i tvrde da bez njega i najelegantniji stajling deluje bezlično.

Čak i kada odaberete jednostavnu kombinaciju, pomoću efektnih minđuša, ogrlica i narukvica vaš stajling će biti podignut na viši nivo. U toku ove godine u fokusu je nakit bez previše detalja, uglavnom će se nositi zlato i srebro, a svedenost i elegancija ovog nakita će vas oduševiti.

1. Više ogrlica u jednoj

Ukoliko ne možete da odlučite koju ogrlicu biste stavili danas - evo rešenja. Stavite dve ili tri omiljene ogrlice, tako što ćete ih postaviti da svaka bude jedna ispod druge. Važno je da vaše ogrlice, kog god da su stila, budu deo jedne iste priče.

2. Prsten sa malim cirkonom

Do pre nekoliko godina u modi je bilo veliko prstenje, ali ove godine se i to promenilo. U toku 2022. godine u trendu će biti tanko prstenje sa malim cirkonom u boji. 

3. Srebrna narukvica

Narukvice su zaista važan detalj, jer je neverovatno koliko samo jedna može da naglasi ruku i duge prste. Da je manje uvek više dokazuje i ova srebrna narukvica koju možete nositi uz svaku kombinaciju.

4. Zlatne alkice

Apsolutni modni impeartiv ove godine biće zlatne alkice i to gotovo u svakoj prilici. Ove alkice u bile popularne krajem 90-ih, a onda su iz zamenile velike minđuše od bižuterije ili drveta. U trendu je da stavite što više ovih alkica, ali vi svakako možete odabrati samo jedan par. 

Video: Možeš i da pričaš i da piješ i da se ljubiš: Izmislili nakit koji zakačiš za usne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA