I u ovoj godini animal print je u modi: Trend koji obožavaju smele dame

Ove godine izloge će krasiti kaputi, patike, košulje, suknje, haljine i to sve u motivima zebre, tigra, leoparda, zmije...

  • 1
Moda, devojke, drugarice, crveni ruž, sako

Foto: Shutterstock

Kada je animal print u pitanju postoje osobe koje ga uvek rado nose, ali postoje i oni koji nisu ljubitelji jer smatraju da je ovaj trend odavno prevaziđen i da bi trebalo ostaviti prostora za nove dezene i motive.

Ukoliko spadate u onu grupu ljudi koji nisu oduševljeni ovim trendommožda bi ipak trebalo da mu date šansu, jer su modni stručnjaci, kreatori i dizajneri ovaj dezen podigli na viši nivo.

Ove godine izloge će krasiti kaputi, patike, košulje, suknje, haljine i to sve u motivima zebre, tigra, leoparda, zmije, a ovo su samo neki komadi odeće koji će biti apsolutni hit.

 1. Kombinovanje printova

 

Verujemo da vam je od ovog stajlinga zastao dah, jer je ovo zaista nešto inovativno u svetu mode.

Iako važi pravilo da bi trebalo nositi samo jedan komad odeće ili detalj s animl printom, ovaj stajling je dokaz da postoje i izuzeci.

2. Leopard haljina

 

Ova haljina na modnoj sceni postoji dugi niz godina i savršena je za svaku priliku.

Kada je kombinujete sa sakoom imate idealan poslovni stajling, možete je nositi i sa crnim džemperom, a kada obujete štikle, za tren oka bićete spremne za noćni izlazak.

3. Detalji u animal printu

 

Ovo je idealan komad odeće za dame koje vole ovaj print, ali ne i da bude prenaglašen. Na primer, možete da obučete crnu košulju i da za vrat vežete svilenu tigrastu maramu.

4. Animal pantalone

 

Verovatno da su vas ove pantalone podsetile na vremena od pre 20 i više godina kada ih je skoro svaka devojka posedovala u svom garderoberu. Idealne su za kombinovanje i možete ih nositi u gotovo svakoj prilici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    22. januar 2022 | 10:33

    Animal print mi se nikad nije dopadalo niti bih ga nosila.Deluje mi mnogo jeftino i cirkuski.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA