≫ 

U trendu je odeća u jarkim bojama: 5 kombinacija u kojima ćete dominirati ove zime

Ove modne sezone, jarke boje su se vratile na velika vrata

  • 1
Moda, bunda, devojka, naočare, šešir Foto: Shutterstock

Zimski stil oblačenja je prepoznatljiv po slojevitosti i tamnim bojama koje preovladavaju u svakoj odevnoj kombinaciji. Poznato vam je da boje mogu da utiču na raspoloženje, pa su dizajneri i kreatori u skladu sa tim napravili odeću u jarkim bojama koje prkose zimi i hladnom vremenu.

Kaputi, džemperi, suknje, štikle, torbe..., sve ovo je obojeno u boje leta poput žute, narandžaste, plave, roze...

Ukoliko želite da obojite svoje zimske kombinacije, a ne znate kako da nosite jarke boje, onda će vam, verujemo, sledeće kombinacije probuditi maštu i inspiraciju.

1. Neon torba

Ako želite da budete moderne ove sezone, obogatite garderober komadom u neon boji. Nije bitno da li su u pitanju haljina ili suknja, torba ili cipele - vaš stajling će biti perfektan uz jake boje.

2. Narandžasta jakna za svaki dan

Oversajz jakne su poslednje dve godine veliki modni trend, a ove sezone ih najčešće možemo pronaći u jarkim bojama poput ove. Možete je nositi u svakoj prilici, a idealna je za svaki dan, jer će svakoj kombinaciji dati posebnu notu.

3. Tedi kaput koji razbija monotoniju

Drečavo roze i crno su dve krajnosti koje savršeno idu jedna uz drugu. Ukoliko volite jednobojne kombinacije, ali ipak želite da unesete malo svežine u vaš stajling, onda je ovaj kaput stvoren za vas.

4. Kombinacija boja

Ova kombinacija je idealan pokazatelj kako možete da "pomirite" tri potpuno različite boje i da u isto vreme izgledate kao filmska zvezda. Narandžaste pantalone u kombinaciji sa smaragdnom zelenim džemperom i crvenom torbicom su pun pogodak i primer kako možete da uklopite omiljene letnje boje i zimi.

5. Krznena bundica u boji

Žuta je standardno letnja boja i boja sunca, ali i u zimskoj varijanti izgleda savršeno. Sa ovom bundicom ne morate da razmišljate o detaljima i nakitu  samo je kombinujte sa odećom u neutralnim tonovima i izgledaćete besprekorono.

Video: Modna kolekcija za kojom su dame poludele: Ovo je sve što žene žele!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA