≫ 

7 modela zimskih suknji koje su tople i elegantne: Budite ženstvene i kad je napolju minus

Dobro odabrana suknja je već "pola stajlinga"

  • 0
duga suknja moda Foto: Shutterstock

Ove zime u trendu su duge suknje od punijih materijala, koje će svakoj dami dati mogućnost da i u ledenim danima izgleda elegantno i ženstveno. Donosimo vam sedam modela koje možete lako da kombinujete, a koje će vam obezbediti udobnost i dobar stajling.

1. Karirana elegancija

Duža suknja sa diskretnim karoom pravi je izbor za zimu, a ako je kombinujete sa jednostavnom crnom rolkom i salonkama može da bude dobro rešenje i za izlazak.

2.  Jednobojno i pepito

Suknja neobičnog kroja u kombinaciji dva materijala - jednobojnog sivog i pepito, daće vam na neobičnosti, naročito ako je nosite uz čizme na visoku potpeticu.

3.  Široka suknja u boji kafe

Kombinovana sa crnim čizmama i jednostavnom majicom, ova suknja sa velikim džepovima i ukrasnim dugmićima na prednjem delu savršen je izbor poslovnih žena.

4.  Neprevaziđene falte

Suknja sa dve duboke falte napred nikada ne izlazi iz mode. Ovaj model zahvalan je za kombinovanje, a možete ga nositi i kao dnevnu i kao večernju varijantu.

6.  U stilu devojčice

Teget-zeleni karo uz zelenu majicu i beretku daće vam izgled vesele devojčice u hladnim, zimskim danima.

7.  Crna suknja - neprevaziđeni klasik

Komad garderobe bez kog je nemoguće zamisliti ormar savremene žene je crna suknja koja lagano pada u gloh. Razbijte monotoniju tako što ćete je kombinovati sa zelenim džemperom i cipelama koje će vam dati zanimljiv izgled.

Video: Hoćete da suzite struk? Ne morate da vadite rebra, evo trika sa haljinom koji idealno pomaže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA