≫ 

9 modela kapa koji su u trendu ove zime: Budite moderne i na snegu

Tople, moderne i atraktivne kape neizostavan su aksesoar kad dođu hladni dani

  • 1
kape moda kapa

Foto: Shutterstock

Kape, šeširi i beretke su modni detalji bez kojih se ne mogu zamisliti hladni zimski dani. Sportske, elegantne, za izlazak i za svaki dan neophodne su kada je temperatura u minusu, a ove zime dizajneri predlažu modele za različite stilove odevanja koji su u trendu.

Donosimo vam devet modela kapa koji su ove zime ultimativni hit.

1. Vunena u nežnim bojama

 

Ženama koje imaju svetlije oči i kosu savršeno pristaju tople vunene kape svetlih tonova kombinovane sa šalovima u istoj nijansi.

2. Sportska, a topla

 

Ako spadate u one koji vole zimske sportove, birajte jednostavne, sportske, jednobojne kape koje možete, pored toga što će te ih nositi uz skafandere, koristiti i za šetnju posle zimovanja.

3. Kapa od punijeg konca

 

Kape od debljeg konca često izgledaju zanimljivo zbog motiva na njima. Ako želite da vam bude udobno, a da ne izgubite na eleganciji ovi zimski modni komadi su pravi izbor za vas.

4. Vrhunac zimske elegancije

 

Pletena kapa u dve boje sa mašnom ukrašenom sjajanim perlicama sa strane vrhunac je zimske elegancije. Uz ovakvu kapu nećete moći da prođete nezapaženo.

5. Topla i udobna

 

Kapa i šal od vune u svetlosivoj boji nepogrešiv su izbor ako volite mirnije tonove aksesoara. Lako se kombinuju, a uz neobičan rad izgledaju zanimljivo, pored toga što su topli i udobni modni komadi.

6. Romatična kapa  

 

Kapa koja vas vraća u tridesete i četrdesete godine prošlog veka  u dve boje sa ružama kao detaljima daće vam romantičan i nežan izgled. Ovakva kapa pravi je izbor za dame koje neguju poslovnu eleganciju.

7. Neobična kapa sa šnalom

 

Pomalo podseća na turban skupljena šnalom napred, što joj daje neobičan i zanimljiv izgled. Kapa od polara je garancija da će vam ove zime biti toplo.

8. Zimski šešir 

 

Šešir sa detaljima u različitim nijansama plave odlično se kombinuje sa garderobom u teget, sivim, crnim, ali i braon tonovima, zbog čega je izuzetno praktičan.

9. Poput pahuljice

 

Bela kapa sa detaljima uz rukavice i šal u istoj boji daće vam nežan izgled, pa ćete delovati poput pahuljice.

Video: Ceca pokazala seksi izdanje u kožnoj haljini i šeširu sa mrežom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hurem 🐠

    9. septembar 2022 | 17:27

    Prekrasne i kape i djevojke 🥰🥰🥰🥰🥰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA