≫ 

Crna torbica je klasik koji ne izlazi iz mode: 3 načina na koja možete da je kombinujete

Investicija u koju vredi uložiti

  • 0
Žena, moda, kapa, mantil, naočare, torbica, crveni ruž Foto: Shutterstock

Mnogi modni stručnjaci se slažu da bi crna torbica trebalo da ima modni status baš kao i mala crna haljina, bela košulja i duboke farmerice.

Skoro svaka dama obožava crne torbice, jer se jednostavno kombinuju i mogu se nositi u gotovo svakoj prilici. Najpopularnije su one manje veličine sa kombinacijom metalne i kožne drške, ali dame podjednako vole i one veće sa zanimljivim detaljima.

Crna torbica uvek je dobra investicija, jer ćete moći da je nosite u svim sezonama. 

1. Sportska elegancija

Kombinacija koju do pre par godina niko nije mogao da zamisli - trenerka i elegantna torbica? Da, i izgleda sjajno, zar ne?

Ovaj trend je pre nekoliko godina pokrenula popularna pevačica Rijana kada se na jednoj događaju pojavila u trenerci, štiklama, a sve to je ukrasila malom crnom torbom.

2. Kombinacija za svaki dan

Crna torbica će postati vaš omiljeni modni dodatak, jer nećete morati da prebacujete šminku, ključeve i novac u drugu torbicu, već samo promenite kombinaciju i ona vas čeka.

3. Neizostavan deo poslovnog stajlinga

Za savršen poslovni stajling koji odiše elegancijom i ženstvenošću potrebno vam je zaista malo - karirani kaput koji je ove sezone u trendu, farmerice i crna torbica kao savršen modni dodatak koji će upotpuniti ovaj stajling.

Video: Super trik: Evo kako da od peškira napravite torbu za plažu za tili čas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA