≫ 

Mini Maus u plavom, a Miki u roze odelu: Čuvene likove "presvukla" dizajnerka Stela Makartni

Dizajnerka je priznala da je Mini uvek imala posebno mesto u njenom srcu i da je oduševljena što radi sa, kako kaže,"jednom, jedinom, legendarnom Mini Maus"

  • 1
Mini Maus

Foto: Shutterstock

Kada neko spomene čuvenu Mini Maus, verujemo da je odmah zamislite sa mašnom na glavi obučenu u crvenu haljinu sa belim tufnama. Međutim, Mini će prvi put u istoriji odložiti svoju haljinu i obući plavo odelo sa crnim tačkama koje je dizajnirala Stela Makartni za proslavu 30. godišnjice Diznilenda u Parizu.

Nova odeća će Mini učiniti "simbolom napretka" - kaže popularna dizajnerka Stela Makartni.

Diznilend će 6. marta obeležiti treću deceniju postojanja, kako navode "blistavom" novom predstavom ispred Zamka Uspavane lepotice, koji je nedavno ponovo otvoren posle 12 meseci renoviranja.

 

Dizajnerka je priznala da je Mini uvek imala posebno mesto u njenom srcu i da je oduševljena što radi sa, kako kaže,"jednom, jedinom, legendarnom Mini Maus".

- Ono što volim kod Mini je činjenica da ona oličava sreću, samoizražavanje, autentičnost i da inspiriše ljude svih uzrasta širom sveta. Plus, ona ima tako sjajan stil - rekla je Stela i dodala:

- Želela sam da Mini obuče svoje prvo odelo sa pantalonama u Diznilendu u Parizu, pa sam dizajnirala plavi smoking. Ovo čini Mini Maus simbolom napretka za novu generaciju. Nosiće ga u čast meseca ženske istorije, u martu 2022 - dodala je Makartni.

Stela će takođe dizajnirati majicu Mini Maus kao deo njene saradnje sa kompanijom "Volt Dizni" povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Kako navode iz Diznilenda u Parizu, Makartnijeva će takođe izdati ograničenu seriju proizvoda inspirisanu Diznijevim klasikom Fantazija iz 1940. godine, počevši od proleća.

I Mini i Miki Maus, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, uključujući Paju Patka i Patu, Šilju i Plutona, takođe će nositi nove kostime kreirane specijalno za emisiju povodom proslave godišnjice.

 

U promo-video snimku, likovi su izašli na modnu pistu kako bi pokazali svoje nove kostime.

Miki nosi odelo boje lavande i srebrne boje i cilindar, dok je Mini nosila reflektujuću ružičastu haljinu sa odgovarajućom mašnom i blistavu verziju svojih jarkožutih cipela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA