≫ 

Medicinsko čudo: Ovaj gej par dobio je bebu koju su u trudnoći obe majke nosile u stomaku (FOTO)

Njihova želja da postanu majke bila je jača od svega

  • 5

Gej par odlučio je da dobije bebu, a time su ušle u udžbenike keo prvi lezbejski par gde su obe žene nosile njihovu bebu tokom deljene trudnoće.

Ešli i Blis Kulter dobile su sina Stetsona koji sada ima 5 meseci uz pomoć procesa koji nije do sada zapamćen na svetu. Blis (37) dala je jajnu ćeliju koja je oplođena spermom donora u laboratoriji, pre nego što je embrion ubačen u njenu matericu na 5 dana.

Embrion je prebačen zatim u Ešli jer je Blis odlučila da ne želi ad nosi njihovu bebu u stomaku. Ešli (29) rekla je da je bial veoma zainteresovana da dobiju bebu, ali da se nejna partnerka malo plašila.

Uobičajeno je da u procesu veštačke oplodnje na koju se parovi odlučuju, žema koja je doniraal jajnu ćeliju je ta koja nosi bebu u stomaku. Ovde su se žene malo zamenile.

- U momentu kada je naš sin rođen, osetila osetila sam se veoma blagolsoveno jer je on bio savršen u svakom smislu, rekla je Blis.

Ovo je veliki napredak u medicini s obzirom na to da je embrion iz jedne žene uspešno prebačen u drugu. Nedavno je transrodna osoba Kaci Salivan postala prva osoba koja je rodila bebu dok je u isto vreme bial i žena i muškarac.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    30. oktobar 2018 | 13:23

    Da nije tuzno,bilo bi zalosno

  • Wien

    30. oktobar 2018 | 13:23

    A jel uslo u udzbenike da je neko morao donirati spermu....kako ih nije sramota da lazu ...ako gej parovi mogu postati roditelji neka to postanu prirodnim putem...jadno dijete ce zivjeti u lazi dok dise..nkkada nece znati ko je otac...mozda neki psiho koji je donirao spermu....gdje ide ovaj svijet....

  • Bocca

    30. oktobar 2018 | 15:51

    Uporno pokusavaju da nam nesto bolesno nametnu kao normalno. Kao kad bi pokusavali da nam karcinom pluca objasne kijavicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA