≫ 

Megan Markl svi kritikuju jer previše dodiruje svoj stomak, a to bi zapravo trebalo da radi svaka trudnica

Svi su bili oduševljeni vešću da vojvotkinja od Saseksa čeka bebu

  • 3

Megan Markl prosto sija pred fotografima koji se trude da zabeleže svaki trenutak njene trudnoće, a ono što joj mnogi zameraju jeste to što stalno dodiruje svoj trudnički stomak.

Na nedavno održanoj ceremoniji dodele Britanskih modnih nagrada, Megan se pojavila u prelepoj crnoj haljini koja je isticala i njenu figuru i trudnički stomak. Neki od korisnika Twitter-a su je kritikovali kako trudna vojvotkinja previše dodiruje svoj stomak i kak oje to previše iritantno.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) дана

Neki su pisali kako svi znaju da je trudna i da može da prestane da se dodiruje kako bi skrenula pažnju na stomak, kao i da su mnoge druge  žene trudne pa ne prave takvu famu oko toga.

Foto: Profimedia

Katarina Grejvs, osnivač Hipnobithing-a, otkriva kako to što Megan rukom ili obema rukama dodiruje svoj stomak može pozitivno da utiče na njeno nerođeno dete.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) дана

Čak iako je u pitanju gest kojim Megan samu sebe bodri, to će imati pozitivan uticaj na bebu. Dodirivanje stomaka je opuštajući metod koji ona peporučuje klijentima na časovima hipnorođenja, tehnike rađanja koju Megan praktikuje tokom pripreme za dolazak njenog prvog deteta na svet.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA