Najbolji izbor svih mama u Srbiji je Kosili

Kosili kolekciju čine proizvodi najvišeg kvaliteta, napravljeni po najsavremenijim recepturama i potpuno blagih sastojaka

  • 4

Kosili je najnežnija kolekcija proizvoda za kompletnu higijenu, negu i zaštitu osetljive kože beba. Osetljivoj koži beba potrebna je posebna nega.

Propustljiva koža pruža nizak stepen zaštite od uticaja iz životne sredine, zbog toga su u svim Kosili proizvodima posebno pažljivo iskombinovani sastojci.

Kosili kolekciju čine proizvodi najvišeg kvaliteta, napravljeni po najsavremenijim recepturama i potpuno blagih sastojaka. Prisustvo mirisa i konzervanasa u Kosili kozmetici je minimalno. Sirovine koje se koriste u formulacijama su sа potvrđenim kvаlitetom koji je u sаglаsnosti sа Evropskim direktivаmа zа kvаlitetаn proizvod nаmenjen zа negu dečije kože.

Foto: Promo

Svi proizvodi iz Kosili kolekcije su razvijeni u saradnji sa specijalistima i dermatolozima, klinički su ispitani a dermatološko testiranje je urađeno u relevantnom institutu u Nemačkoj gde su proizvodi ocenjeni sa maksimalnom ocenom. Testiranje je rađeno u skladu sa međunarodnim propisima i tom prilikom je ustanovljeno da ne postoji netolerancija na proizvode, odnosno da proizvodi nisu iritabilni za kožu ispitanika. To je potvrda kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Svi proizvodi iz Kosili kolekcije su obeleženi sa oznakom “Dermatest excellent”.

Foto: Promo

Trаdicijа, stаlni kvаlitet proizvoda, visoki nivo prepoznаtljivosti kod potrošаčа, poverenje i lojаlnost jesu ono što Kosili čini omiljenim brendom na ovim prostorima preko 50 godina.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    18. januar 2019 | 10:10

    Oduvek sam volela Kosili proizvode, jedni od retkih koji su zadržali vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni

  • Hvala

    18. januar 2019 | 10:14

    Nedavno sam kupila novi zeleni sampon i kupku i oduseljena sam! Kako lepo mirise ♥

  • Lols

    18. januar 2019 | 11:50

    Odavno nisam kupila,,a svi smo porasli sa njim pricalo se da se pokvario da nije kao sto je bio,ali citam sada komentare i vidim da ga hvale,vreme je da ga kupim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA