Kako izgleda jedan dan u životu princeze? Kejt Midlton otkriva šta sve uradi za 24 sata

Članovi kraljevske porodice veoma su vredni

  • 4

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton veoma je zauzeta i za nju nikako ne možemo da kažemo da se ponaša kao prava princeza i ništa ne radi po ceo dan.

Biti vojvotkinja i član kraljevske porodice nije tako jednostavno kao što mislite, jer postoji mnogo stvari koje oni moraju da obave svakoga dana.

Foto: Tanjug/AP

Majka troje dece, 37-godišnja vojvotkinja balansira između svojih obaveza i vođenja dece u školu.

Prema pisanju Vanity Fair-a, Kejt se presvlači 5 puta u toku dana. Njena odeća podrazumeva poslovnu odeću, onu za odlazak u školu, posetu dobrotvornom udruženju, prepodnevni čaj ili večeru. Ona se trudi da pronađe i malo vremena za sebe kao i za decu.

Foto: Tanjug/AP

Uprkos tome što ima dadilju i osoblje kao pomoć, ona više voli da dosta toga radi sama. Vojvotkinja se uvek bavila sportom i uživa u aktivnostima kao što je trčanje i vožnja bicikla.

Jedan od izvora bliskih kraljevskoj porodici rekao je da je Kejt zavisna od vežbanja i da Pipa i ona izuzetno vode računa da su njihova tela zategnuta. Vojvotkinja je navodno veliki fan krosfita i joge, često odlazi na trčanje, vozi bicikl ili vežba sa ličnim trenerom.

Foto: Tanjug/AP

Često na fotografijama kraljevske porodice vidimo Kejt kako se bavi sportom sa decom, kao što je igranje fudbala.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rasturanje

    8. mart 2019 | 15:49

    Ja kad bih probao da pohvatam sta sve moja supruga uradi za jedan dan plakao bih I ja a i vi sa mnom :)

  • Realno

    8. mart 2019 | 15:47

    Da normalno da joj je jako tesko ja je razumem u potpunosti jer ove danasnje „normalne „ zene ustaju pre rane zore spreme sve za decu i muza odvedu ih u obdaniste ili skolu pa laganim hodom i sasvim lagano odrade smenu od 9 sati posle toga opet po decu rucak i vecera ciscenje peglanje itd svoje telo zatezu trcanjem za decom i obavljanjem kucnih poslova a kucne pomocnice i dadilje uopste nisu potrebne jer zaboga kakva je to zena koja ne moze sve to da odradi sa osmehom i bez kukanja da je opterecena

  • ZeneVoleOficire

    9. mart 2019 | 19:49

    Ja samo mogu da prokomentarisem da sam odusevljena njenim crvenim kaputom, da se zena vrhunski oblaci, i ostavlja taj neki kraljevski utisak. Bez obzira na sve, mislim da joj ne bih bila u kozi, toliko pravila, odricanja i manjka slobode, mozda je ipak bolje biti deo raje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA