Majka joj je umrla pre venčanja, a onda joj je stigao njen svadbeni poklon zbog kog je istog trenutka briznula u plač (FOTO)

Venčanje mlade ne mogu da zamisle bez prisustva njihove majke

  • 2

Jedna mama koja je znala da neće moći da prisustvuje venčanju svoje ćerke zbog bolesti rešila je da ipak učini njen dan posebnim.

Ema (38) je ostala bez reči kada je videla šta je njena mama, koja je preminula 2017. godine, uradila za nju i njen veliki dan. Jednog dana stigao je paket za nju. Kada ga je otvorila videla je da su unutra cipele, ali ono što je na njima pisalo mladu je nateralo u plač.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Lace And Love (@laceandloveshoes) дана

Naime, njena mama joj je kupila cipele za venčanje na kojima je bila ugravirana poruka.

Ema je priznala da joj je bilo veoma teško da organizuje venčanje bez majčine pomoći, ali da je kada su cipele stigle osetila kao da ona ipak pomaže.

- Želela sam da imaš poklon od mene za tvoje venčanje. Tvoje venčane cipele su moj poklon tebi. Nadam se da ćeš imati magičan dan . mnogo poljubaca i velikih zagrljaja, mama, pisalo je na cipelama.

Ema je bila oduševljena kada su cipele stigle. Mlada nije znala za ovaj plan dok njen verenik jeste. Bila je u potpunosti šokirana, počela je da plače i nije mogla ni da priča ni da diše.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA