Sin je pre mesec dana počeo da se smeje samo u jednu stranu: Isprva nam je bilo zabavno, a onda smo saznali jezivu istinu (FOTO)

Veoma važni simptomi kod kojih roditelji ne smeju da žmure

  • 5

Vesli Lejsi i Rebeka Oldam prošle nedelje su saznali najstrašniju vest koju jedan roditelj može da čuje - njihov trogodišnji sin Džek ima rak mozga i još malo vremena da poživi.

Dečak boluje od difuznog intrističnog pontinskog giloma, ekstremno retkog i agresivnog tipa kancera koji se javlja na delu mozga koji je povezan sa kičmom i zato su lekari malom dečaku dali još godinu dana života.

Foto: gofundme.com

Roditelji su primetili da nešto nije u redu kada je njihov mališan počeo drugačije da se smeje. Nisu smatrali da je to nešto alarmantno, ali kada je dečak počeo sve češće da trepće i da ima noćne more rešili su da se obrate lekaru.

Foto: gofundme.com

- Prošlog meseca je počeo da se smeje samo jednom polovinom usta. Bili smo uvereni da je to video negde, pa nam je bilo smešno, nikako zastrašujuće, rekli su roditelji.

Iz nedelje u nedelju, Džek je doživljavao različite promene. Počeo je da hoda drugačije, kao i da vozi bicikl, a tek su snimci pokazali da ima tumor na mozgu.

Foto: gofundme.com

Džek je otada prošao kroz biopsiju i još par tretmana u nastojanju da se tumor odstrani, ali lekari kažu da je previš enapredovao. Prognoziraju da će mališan živeti 6 do 12 meseci.

- Slomljeni smo. Ovo je bukvalno najmračniji period u našem životu. Ovaj tumor je poznat kao brz i agresivan ubica, a on je iz dana u dan sasvim drugačije dete. Agresivan je zbog steroida, a oduvek je bio mirno dete, očajni su roditelji koji sada pokušavaju da pronađu načine kako da najbolje iskoriste vreme koje im je preostalo.

(Telegraf.rs/zena.blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    16. mart 2019 | 11:21

    tuga😢

  • Србин

    16. mart 2019 | 12:43

    Не дај Боже никоме. Помози Боже

  • Nene

    16. mart 2019 | 12:19

    Jooooj ne daj Boze nikom,dusa me boli kad cujem ovako nesto i sama sam majka i ne mogu da podnesem.kad vidim da je neko dete bolesno a roditelji nemocni ne mogu nista da ucine. Mislim da goreg osecaja nema...😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA