≫ 

7 veštačkih oplodnji, 3 pobačaja i 1.616 injekcija: Predivna fotografija otkriva zašto nikada ne treba gubiti nadu (FOTO)

Dve majke podelile su svoje srceparajuće putovanje ka porodici

  • 0

Bile su potrebne 4 godine, sedam pokušaja veštačke oplodnje i tačno 1.161 injekcija da bi London Onil došao na ovaj svet.

Nakon dugog, srceparajućeg i skupog puta kroz tretmane veštačke oplodnje, Patricija i Kimberli Onil su 3. avgusta 2018. godine u naručju držale svoju ćerku.

Dok su planirali prvu fotografiju sa svojom bebom, poželele su da ona dočara celo iskustvo kroz koje su prošle - a rezultat ostavlja bez daha.

Slika prikazuje novorođenče okruženo svakim špricem koji je korišćen do njenog začetka, i svi su bili poređani tako da formiraju veliko srce.

Par je svoje putovanje ka stvaranju porodice započeo 2014. godine i zajedno su odlučile da će Patricija nositi njihovo potomstvo.

Kroz dve procedure izdvajanja jajašaca, uspele su da stvore pet embriona, i samim tim su imale pet prilika da začnu sopstveno dete.

Prve dve procedure završene su neuspehom, a Onilove su izgubile bebe nakon 6 i 8 nedelja, dok se treći embrion nije razvio.

Kada je četvrti embrion uspešno implantiran i njihov sin začet, napokon su imale povod za sreću.

Međutim, njihove nade ponovo su pretvorene u prah kada je tokom 11. nedelje otkriveno da bebi srce ne kuca.

Uprkos tome što su bile smoždene, odlučile su da sprovedu i poslednju implantaciju - i ovog puta su im se snovi ispunili.

I sada imamo ovu predivnu fotografiju kao dokaz za to.

VIDEO: Koja sreća! A samo se mama vratila kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA