Megan i Hari će dobiti tvrdoglavo i drsko dete - tvrde astrolozi

Kraljevska beba će najverovatnije biti bik u horoskopu

  • 4

Megan Markl i princ Hari čekaju bebu, ali sa njima je čeka i ceo svet. Astrolozi su prvo predviđali pol, a sada tvrde da znaju sve osobine koje će imati kraljvsko novorođenče. Prema njima to će biti tvrdoglavo i drsko dete.

Megan Markl može svakog časa da se porodi, ali bilo bi najbolje da beba pričeka kraj meseca kako bi se rodila u terminu. Otkarako je kraljevska porodica obelodanila da se čeka nova beba, svet sprekuliše o polu, imenu, tituli.

Time se bave i astrolozi koji su sve sigurniji koje će osobine imati prvo dete princa Harija i Megan Markl.

Iako nije zvanično objavljeno kada je termin porođaja vojvotkinje od Saseksa, pretpostavlja se da je sam kraj aprila ili eventualno početak maja. To znači da će beba u horoskopu biti bik, kao i princeza Šarlot i princ Luis.

Astrolog En-Luis Holand kaže da bi kraljevska beba mogla da bude rođena baš danas, na rođendan kraljice Elizabete II. Ukoliko se to ne desi, ona misli da su najveće šanse da novorođenče ugleda svetlost dana u naredne dve nedelje.

Foto: Tanjug/AP

En-Luis tvrdi da će Megan i Hari imati pune ruke posla sa prvim detetom. Bikovi jesu pošteni, pouzdani i lojalni, ali pored toga su i jako tvrdoglavi. Jednom kada nešto odluče, jako im je teško promeniti mišljenje i zaustaviti ih u ostvarenju namera.

Ovaj horoskopski znak ne voli promene, pogotovo ne one koje su im nametnute. Ako ih ostavite da rade po svom, onda ćete videti koliko čovek zaista može da bude efikasan.

Zbog trenutnog poravnanja planeta, sve bebe koje budu rođene u narednom periodu biće sposobne da "pomere planinu".

- Na sreću po monarhiju, Uran, planeta dinamičkih promena i iznenađenja će se upravo uselila u Bika i zajedno sa Suncem stvara bića sposobna da sklone i najteže prepreke sa puta - kaže En-Luis i dodaje da će kraljevska beba imati organizacinu sposobnost da promeni svet.

Foto: Tanjug/AP

Pored ovih ozbiljnih osobina, dete će biti i zabavno.

- Planeta Mars će neko vreme boraviti u Blizancima, pa će novorođenče od Megan i Harija biti brbljivo i reći će neke stvari kada nije ni mesto ni vreme. Takođe, jedna od zabavnih odlika će biti i nestrpljivost, pa će roditelji morati uvek da budu na visini zadatka - objašnjava astrolog.

Beba će biti pomalo i bezobrazna, ali će kao dete svu tu "ludoriju" pretvoriti u zabavu.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA