Tinejdžer je premro od straha kad mu je majka našla porniće na iPad-u: Više mu neće pasti na pamet da gleda takve sadržaje, a evo i zbog čega (FOTO)

Sramota nije jedino što je osećao ovaj dečko kada je uhvaćen na delu

  • 3

Tinejdžer je gledao porniće na svom iPad-u. Mislio je da to nikada niko neće saznati, ali je njegova majka rešila da vidi na šta joj sin troši vreme. Ne zna se kome je bilo neprijatnije.

Jena majka je pretražila je istoriju browser-a na pametnom uređaju svog sina i našla gomilu sadržaja za odrasle.

Mladić od 19 godina je do tada mislio da ga majka uopšte ne kontoliše i da ima potpuno poverenje u njega. Ipak, kada je uhvaćen na delu imao je potrebu da to prokometnariše na svom Twitter nalogu.

Njegov tvit je postao viralan, a mnogi su se smejali njegovoj nespretnosti i naivnosti.

Lijamova mama je bila baš ljuta zbog njegovih loših navika koje je otkrila. Poslala mu je poruku:

- Lijame, zaista ne znam koji je pravi način da to izgovorim, pa ću jednostavno napisati. Od sada više NE SMEŠ da gledaš porniće, pogotovo ne na mom tabletu, jer mogu da dobijem otkaz zbog toga - napisala je zgrožena majka.

Foto-ilustracija: Pixabay

Devetnaestogodišnjak je u isto vreme osetio sramotu i doživeo napad smeha jer nije mogao ni da zamisli da će ikada razgovarati sa majkom o ovakvim temama.

Tvitovao je sliku mamine poruke i pitao pratioce - Kako je počeo vaš ponedeljak?

Na njegov duhovit post, dobio je slične odgovore. Jedan korisnik je napisao da je provaljen, drugi je dodao da je napravio početničku grešku. Treći je dodao da se zagrcnuo čajem dok je čitao ovaj post.

U svakom slučaju, iako je ispalo zabavno, pogotovo na društvenim mrežama, ovom tinejdžeru neće pasti na pamet da gleda porniće.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ms

    28. april 2019 | 16:25

    Alooooo 19 godina

  • &

    28. april 2019 | 20:29

    Pa sta ako je gledao? Samo ne treba preterovati , zastraniti.Kada ce , ako ne sa 19 god.Njegova mama nikad nije gledala? Neka se javi ki nikad nije pogledao pornic. Neka kupi detetu komp i resen problem.

  • Bojan

    29. april 2019 | 02:51

    1. Tinejdžer je gledao porniće na svom iPad-u. 2. Lijamova mama (...) je otkrila. Poslala mu je poruku: - Lijame, (...) više NE SMEŠ da gledaš porniće, pogotovo ne na mom tabletu... Svom, mom, maminom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA