"Pokemon detektiv Pikaču" je pravi film za ovaj vikend

Svet Pokémona je oživeo!

  • 1

U akcionoj pustolovini "Pokémon detektiv Pikachu", prvom igranom Pokémon filmu, Ryan Reynolds nastupa kao detektiv Pikachu. Ljubitelji Pokémona sad će moći da vide legendarnog Pikachua i na velikim ekranima, kao i mnoge druge omiljene Pokémone, od kojih svaki ima jedinstvene moći i ličnost. U filmu takođe glume Justice Smith kao Tim, Kathryn Newton kao Lucy, mlada reporterka koja je na tragu svoje prve velike priče, kao i Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Rita Ora, Ken Watanabe te Bill Nighy.

Pokemon detektiv Pikachu Foto: Promo

Film počinje kad iskusni detektiv Harry Goodman iznenada nestane, što podstakne njegovog dvadesetjednogodišnjeg sina Tima da otkrije šta se dogodilo. U istrazi mu pomaže Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu: duhoviti i simpatični detektiv koji predstavlja zagonetku samom sebi. Kad otkriju da uspešno mogu sarađivati, budući da je Tim jedina osoba koja može da razume razgovara s Pikachuom, udruže snage u uzbudljivoj pustolovini kako bi rešili ovaj tajanstveni slučaj. Zajedno jure ulicama Ryme Cityja, ogromne moderne metropole u kojoj ljudi i Pokémoni žive zajedno u superrealističnom svetu, u potrazi za tragovima, te tamo otkriju šokantni zaplet koji bi mogao uništiti taj mirni suživot i ugroziti celi svet Pokémona.

Pokemon detektiv Pikachu Foto: Promo

"Pokémon detektiv Pikachu" režirao je Rob Letterman, prema priči Dana Hernandeza, Benjija Samita i Nicole Perlman, scenariju Dan Hernandeza, Benjija Samita i Roba Lettermana te Dereka Connollyja, koji se bazira na video igri “Detektiv Pokémon“, koju je razvio Creatures Inc.

Film "Pokemon detektiv Pikachu" je na repertoaru svih bioskopa u distribuciji Blitz-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA