≫ 

Megan Markl i princ Hari danas slave prvu godišnjicu braka: Ovo će biti još jedan dan za pamćenje

Pripreme za proslavu prve godišnjice braka najsvežijeg britanskog kraljevskog para su završene

  • 1

Danas je prva godišnjica braka Megan Markl i princa Harija, što upotpunjuje njihovu porodičnu sreću koja je značajno porasla kada su pre dve nedelje dobili prvorođenče. Evo kako će provesti ovaj predivan dan.

Iako se lejdi Gabrijela od Vindzora udala juče i time pomalo bacila senku na trenutno najpopularniji par na planeti, to ih nije sprečilo da naprave od prve godišnjice braka još jedan dan za pamćenje.

Megan i Hari su čvrsto odlučili da proslave ovaj specijalan "praznik" za njih u potpunoj privatnosti.

Princ Hari, Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Nisu javno objavili spisak stvari koje nameravaju da rade tokom slavljeničkog dana, ali njihovi fanovi i novinari su ipak uspeli da dođu do nekih informacija.

Instagram pratioci kraljevske porodice očekuju da će se Megan Markl setiti da podeli neke lepe trenutke koje je provelas danas sa Harijem, k

Slika bebinih stopala još uvek kruži Internetom i mnogi su zainteresovani da komentarišu gest majke i oca malenog Arčija.

Megan Markl, princ Hari, kraljevska beba Foto: Tanjug/AP

Očekuje se intimna porodična proslava gde će deo dana Megan i Hari biti sami sa sinom u Vindzoru, a gde će kasnije primiti najuži krug porodice na čelu sa kraljicom Elizabetom II.

Meganina majka Dorija Regland je još uvek uz ćerku i pomaže joj da se prilagodi prvim nedeljama materinstva.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su za proslavu veridbe pripremali pečenu piletinu, pa možda ponove tu tradiciju i ovaj put.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA