≫ 

"Dala sam otkaz da bih čuvala dete, sada želim da mi suprug daje platu svakog meseca jer želim svoj dinar"

Svaka žena želi da ima svoj dinar

  • 18

Jednu majku su na internetu osudili jer je dala otkaz kako bi čuvala svoju bebu, pa je od supruga želela da traži da joj daje mesečnu platu.

Mama iz Amerike je na Reditu ispričala kako se složila sa suprugom da napusti posao i čuva njihovo 18-mesečno dete, a da je nekada zarađivala samo 1/8 od sume koju njen suprug zarađuje mesečno.

Ipak, ova žena oseća da otkako ne radi i ne zarađuje nema moć nad zajedničkim finansijama.

- Moj suprug odlično zarađuje, ali je vrlo štedljiv jer je oduvek želeo da bude finansijski nezavistan. Kada smo se upoznali ja sam imala svoju platu s kojom sam mogla da radim šta želim, požalila se ona i dodala da za svaki izlazak, kupovinu ili bilo koju njenu želju mora da ulazi sa suprugom u svađe.

dete knjiga, beba, mama, majka, trudnoca Čuvanje dece nije drugačije od bilo kojeg drugog posla; Foto-ilustracija: Profimedia, Alamy

Kada je čula da je njena sestra sklopila dogovor sa svojim mužem da joj on daje platu za to što čuva decu i radi po kući složila se da je to sjajna ideja.

-Ona svakog meseca dobija novac koji može da potroši na što god ona želi. Suprug joj daje oniliko novca koliko bi potrošili da su morali da angažuju bebisiterku da čuva dete.

-Da li bih bila previše pokvarena ako bih ovakvu ideju predložila suprugu, pitala je na kraju posta ova žena.

Ljudi u komentarima su je osudili i rekli da traži previše.

Šta vi mislite, da li majke koje ne rade treba da dobijaju "platu" od muževa jer brinu o deci?

(Telegraf.rs/ news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    26. maj 2019 | 15:41

    Danas je finansijski momenat mnogo vazniji,ja sam uložila svoje telo,da bi dobili dete,svi smo ravnopravan u porodici.Ako muž ne želi da potroši zaradu na ženu i decu,onda nije trebao da se ženi pa nek čuva sve pare za sebe.

  • brak

    26. maj 2019 | 15:39

    Nešto se pitam,a imam i predlog.Da li bi neka pristala,ako smo ravnopravni,da ona radi muž čuva decu,a u međuvremenu da muž angažuje neko mlađu osobu za sve kućne i ostale potrebe!!!

  • ja

    26. maj 2019 | 15:09

    Treba da dobiju ovlascenje za racun i slobodno raspolazu novcem! Jer nije da samo cuva dete vec i pere, pegla, kuva , ide u prodavnicu... a da bi platio nekog da ti radi sve te stvari ne bi imao novca za sebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA