Kids fest na Beogradskom manifestu

KIDS FEST i Beogradski Manifest ove godine obradovaće i najmađe posetioce ovog kulturog događaja. U okviru Film i Art Zone, Kids Fest će prikazati tri najgledanija filma 14. KIDS FEST-a i organizovati radionice za posetioce

  • 0
Kids fest Foto: Promo

Dokumentarni film “Fantastičan dan na Planeti Zemlji” prikazuje čudesno dvadesetčetvoročasovno putovanje Sunca oko neverovatne planete koju nazivamo svojim domom. Ova neobična avantura vodi nas na najrazličitija mesta – od najviših planinskih vrhova do srca džungle kako bi prikazala veličanstvenu moć prirode i način na koji ona oblikuje živote svih živih bića na Zemlji.

Kids fest Foto: Promo

Animrani film “Mali Veseljak – Brod Spasilac” i najstarije će vratiti u detinjstvo kada je mali remorker pokupio sve simpatije. Najmlađi će uživati u avanturi Elijasa, kojeg posle hrabre misije spasavanja u olujnim vremenskim prilikama, pozivaju da dođe da radi kao brod spasilac u Velikoj luci.

Treći nastavak francuskog igranog filma “Bela i Sebastijan – Najbolji prijatelji” donosi nam novu priču o ljubavi i hrabrosti koja će bez sumnje osvojiti kako dečija srca, tako i srca odraslih.

Kids fest Foto: Promo

Svi filmovi su sinhronizovani na srpski jezik i prikazaće se u nedelju 26. maja:

11h – Fantastičan Dan na Planeti Zemlji

12.30h – Mali Veseljak – Brod spasilac

13.45h – Bela i Sebastijan – Najbolji prijatelji

Pored filmskog programa, Kids Fest poziva najmlađe posetioce Beogradskog Manifesta da posete štand i učestvuju u kreativnim radionica.

Kids fest Foto: Promo

Subota, 25. maj

11 – 13h – Sveznalkov rečnik (Sveznalkov rečnik - edukativna serija za decu)

Suština srpskog jezika kroz najzabavnije radionice uz Sveznalka.

11 – 16h Igraonica Kamičak – Face painting (Kamicak Igraonica)

Iskoristite priliku da postanete omiljeni lik iz svog filma. Drugari iz Igraonice Kamičak će ostvariti vase želje.

Nedelja, 26. maj

12 – 14h – Kreativna radionica Rajić

Izrada obeleživača za knjige, bukmarkera. Učesnicima će biti predložene razlicite tehnike izrade sa inspiracijom ornamentalnih šara sa fresaka srpskih manastira. Učesnici ce po svom afinitetu izabrati motiv i tehniku. Tehnike su: crtez, kolaž, crtanje koncem i vez i šivenje.

Kids fest Foto: Promo

15. KIDS FEST će se tradicionalno održati od 13. oo 20. oktobra 2019. godine. Posetioci ovog jubilarnog izdanja moći će kao i do sad da pogledaju najnovija evropska filmska ostavrenja za decu i mlade, kao i neke od najboljih animiranih filmova.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA