≫ 

Majka nakon pobačaja podelila fotografije svog sina: Ovako izgleda fetus sa 14 nedelja!

Pobačaj je nešto najteže za roditelje, a još stresnije je kada vam doktori saopšte da je vaša beba "medicinski otpad".

  • 1

Upravo se to dogodilo jednoj mami, koja je bila dovoljno hrabra da podeli fotografije svog nerođenog sina sa samo 14 nedelja i dokaze da je on bio prava beba.

Četrdesetogodišnja Šeran Šuterlend podelila je dirljive fotografije bebe od deset centimetara koja je bila teška samo 26 grama. Ipak, i tako mala beba je imala potpuno formirano lice, šake, stopala i malene nokte.

Trudnoća, Ultrazvuk, Embrion, Fetus, Pol bebe, Trudnica, Ginekolog, Akušer, Foto: Shutterstock

U SAD bebe ne mogu legalno biti klasifikovane kao bebe dok ne napune 20 nedelja, što znači da bi njihovo dete bilo samo "medicinski otpad" da roditelji nisu intervenisali.

Njih dvoje su uspeli da dobiju bebu koju su sedam dana čuvali u frižideru pre nego što su svog nerođenog sina sahranili u saksiji u dvorištu.

Uprkos tužnom kraju, Šeran kaže da je "zahvalna" što je uspela da vidi svoje dete. Međutim, kaže da ju je legalan status fetusa sprečio da ga oplače na pravi način.

Fotografije možete videti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maja

    25. maj 2019 | 17:14

    Naravno da ima formirane šake, ruke, glavu, nogice i srce koje kuca. Fotografije abortiranih fetusa možete lako naći na internetu, to su minijaturne bebice, a ne bezoblična masa kakvim ih zamišljaju žene koje se podvrgavaju prekidu trudnoće, valjda sebe tako teše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA