≫ 

Da li je ovo najgora hrana na svadbi svih vremena: Fotografije paklenih jela koje su gosti dobili ostavile su sve u čudu (FOTO)

Venčanja se često pamte po obilju hrane i dobrom piću

  • 2

Na jednom venčanju gosti su dobili malo drugačiji meni i nisu mogli da odole da to ne podele sa svim korisnicima društvenih mreža.

Na fotografijama možemo da vidimo da se u predjelu nekim slučajem našla pica sa tunjevinom i piletina sa povrćem.

Najgori svadbeni rucak Foto: Facebook

-Ne znam da li je kuvar u ovom hotelu od 4 zvezdice danas bolestan ili je na odmoru, ali se sigurno nešto čudno dešava, napisao je anonimni gost uz fotografiju na Facebook-u.

Dodao je i da se peršun veoma dobro istakao pored smrznutog jorkširskog pudinga koji se takođe našao na meniju kao predjelo.

Najgori svadbeni rucak Foto: Facebook

Svako od jela je došlo uz čudan izbor dodataka. Tako je pica poslužena sa malim porcijama pečenog pasulja, dok je piletinu pratila rolovana slanina i neko punjeno pecivo. Svi gosti su se pitali šta se o dešava.

Svi koji su videli slike komentarisali su da im ne bilo svejedno da se tako nešto njima desilo, kao i da ne znaju kako su mladenci sve to podneli.

Najgori svadbeni rucak Foto: Facebook

- Ja sam siguran da bih bio u kuhinji i svađao se sa osobljem što su moji gosti dobili takvu hranu, napisao je jedan korisnik.

Neka hrana je bila skoro i neprepoznatljiva pa gosti nisu mogli da dokuče šta im je to servirano. Dok su se skoro svi zgražavali nad slikama, jedan od korisnika je napisao da je gotovo siguran da su hrana pripremljena zapravo za decu.

Najgori svadbeni rucak Foto: Facebook

- Je l ovo obrok za decu? Izgleda ka da je ovo dečiji sto, a znamo da su deca izbirljiva pa roditelji traže raznovrsne namirnice. Moj sin je uvek radije jeo picu, pečeni pasulj i puding kada bi se našli u ponudi, napisao je taj korisnik.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA