≫ 

Slike sa krštenja malog Arčija su oduševile ceo svet, a evo i zašto

Zvanične fotografije su prelepe, a vrlo važna stvar se može videti na njima

  • 2
Archie Mountbatten, Princ od Velsa, kraljevska porodica, Britanija Foto: Profimedia/AFP

Slike sa krštenja princa Arčija, prvenca Megan Markl i princa Harija su oduševile ceo svet, a sve zbog toga što je beba neobično mirna.

Posle dva meseca iščekivanja, javnost je dobila pogled na princa Arčija, najmlađeg člana britanske kraljevske porodice.

Slikajući se za zvanične fotografije, koje su kasnije objavili Megan Markl i princ Hari na svom Instagram nalogu, Arči je prilično smiren. Stručnjaci kažu da se po bebi vidi kako ga nije uznemirila ceremonija, niti prisustvo velikog broja članova porodice.

Arči na "centralnoj" fotografiji sedi bezbrižno u majčinom krilu na zelenoj sofi, a tata je neposredno pored njih. Snimanje nije poremetilo ravnotežu i harmoniju u kojoj kraljevska beba uživa.

Archie Mountbatten, Princ od Velsa, kraljevska porodica, Britanija Foto: Profimedia/AFP

Fotograf Kris Alerton, koji je zadužen za fotografisanje Megan Markl i princa Harija iza kulisa, takođe nije nimalo omeo raspoloženje preslatkog Arčija, kojem očigledno nije problem da pozira samo dva meseca po rođenju.

Napravljene su predivne alike kojima je javnost oduševljena jer veruju da one oslikavaju upravo Arčijev karakter. Procenjuju ga kao veoma samouverenog, iako je tek odojče.

Ono što je takođe zapaženo su sve same lepe emocije koje proizilaze iz ovih umetničkih dela - Megan, Hari i Arči uživaju zajedno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA