≫ 

Ćerka trubača Dejana Petrovića briljirala na takmičenju modela u Kini (FOTO)

Ima samo 11 godina i već niže uspehe

  • 6

Jovana Petrović, ćerka trubača Dejana, ostvarila je dosad nezabeležen uspeh kada je modeling u pitanju, osvojivši drugo mesto u kategoriji “super model” i treću poziciju u kategoriji “super talenat” na prestižnom takmičenju “Super model kids” u Šangaju.

A da princeza briljira u punom sjaju pobrinula se majka Branka. Ona je odabrala svečanu haljinu koju je Jovana nosila na takmičenju. Prema pravilima izbora za Prvu mladu damu Srbije, ona se pre ove svečane toalete pred žirijom pojavila i u narodnoj nošnji.

Jovana Petrović foto: Jelena Jovanov

- Prijavila sam Jovanu još pre godinu i po dana. Sasvim slučajno sam na društvenim mrežama videla tu objavu i priznajem da nismo očekivali toliki uspeh. Nismo znali čak ni za putovanje u Kinu. To smo saznali bukvalno u trenutku proglašenja. Ja sam kao majka ponosna - priča Branka.

Jovana Petrović foto: Jelena Jovanov

Mezimica slavnog muzičara briljirala je tokom čitavog trajanja svetskog takmičenja u kineskom gradu i u velikoj konkurenciji iz celoga sveta sve vreme važila za jednog od favorita. 

Vlasnik titule Prva truba sveta i njegova supruga Branka sve vreme su iz prvih redova bodrili svoju jedinicu, koja je briljirala u svim kategorijama osvojivši simpatije žirija, ali i publike u jednom od najvećih gradova na svetu.

Jovana Petrović foto: privatna arhiva

Kako je srećni tata doživeo sve i kakve utiske nosi, i da li će Jovani ovo biti tek prva stepenica ka svetskoj karijeri modela, ostaje da se sazna po njihovom povratku. Ono što je zasad poznato je da je Dejan sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio ponos zbog ćerkinog uspeha. Ima i zbog čega da se ponosi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    22. jul 2019 | 12:44

    Meni ona nije lepa.

  • Ono

    22. jul 2019 | 13:31

    Možda i nije lepa, ali ima to ,,nešto" što je izdvaja iz gomile ljudi, nema šminke nema friziranja to je što je, čista priroda

  • Milena

    22. jul 2019 | 13:11

    Ona nije ucestvovala na takmicenju za lepoticu, nego za model!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA