• 29

Ogorčena svekrva je poslala gostima nečuvenu pozivnicu za venčanje: Pogledajte kako je nazvala mladu

Kad vam se majka ne slaže sa verenicom, to može predstavljati problem

  • 29

Jedna majka je jasno otkrila svoja osećanja prema budućoj supruzi svog sina, nazvavši je "jeftinom raspalom droljom" u pozivnici koju je poslala svim gostima venčanja.

Sećate li se ove pozivnice?  

pozivnica za vencanje

Foto: Reddit

- Sa žaljenjem vas pozivam na venčanje svog predivnog sina doktora i neke tamo jeftine raspale drolje čijeg imena trenutno ne mogu da se setim.

Ova najveća katastrofa u istoriji moje porodice održaće se u 9h u nedelju, 8. septembra, i završiće se, naravno, razvodom. Nadamo se, pre nego što bude prekasno.

Razočaravajuća ceremonija od koje nam je svima muka biće propraćena uz najgoru moguću seljačku muziku koju je gospođica lično zatevala - napisala je vidno besna majka.

Šta je najgore što su vaše majke vama uradile? Pišite nam u komentarima!

VIDEO: Možda je ovo venčanje više po ukusu gospođe majke:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ranka

    Svekrve i snahe nema tu ljubavi i prijatejlstva kokod kaže laže 100%

  • Cada

    Imala sam divnu svekrvu, a sada sam i sama svekrva, i trudim se da budem čovek. Problem svekrva je sto imaju sasvim pogresnu sliku o svojim sinovima, gledaju samo vrline, a mane guraju pod tepih, a kad dodje snajka arsin je obrnut, mane se broje i ističu, a vrline naravno ne postoje, jer zaboga to je snaja to je tudje, nije moje, jer samo je moje najbolje. Moje iskustvo kaze da smo svi razliciti i da treba u zivotu da budemo iskreni partneri koji se pomazu za dobrobit svih. O problemima koji naidju treba pricati, a ne ogovarati i takmiciti se ko je jači i ucenjivati. Ja sam sa svojjom svekrvom debatovala, a sada to radim i sa snajom, jer ako ne kažeš sta misliš kako to druga strana da zna. Ovako znam na cemu sam, a i drugi znaju šta mislim, a ko cuti, munta i gnjurta taj nije iskren samim tim sam snosi odgovornost

  • Jadranka

    Vidim svekrve se pronasle u nekim komentarima,pa pene zbog toga.Meni je moja uzela sve poklone I novac sa svadbe, sto je dala muzevljeva familija I dala drugom sinu I snahi jer su oni poslusni,rade sve sto mama kaze.Moj muz je morao da se ispoveda majci da sam nevina usla u brak jer po njenom samo kurve radjaju zensku decu.Morao jer ga je izludjivala time. Moja deca posto su zenska za nju ne postoje.Hvala Bogu muz mi je normalan covek , primoran je da se stalno svadja sa njom.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima