≫ 

Roditeljski savet Džulije Roberts koji svaka majka svom detetu treba da prenese (FOTO)

Glumica se na društvenim mrežama oglašava samo kad ima nešto bitno da kaže

  • 5

Iako važi za jednu od najvećih zvezda u Holivudu, glumica Džulija Roberts zapravo najviše uživa u sitnim životnim radostima na svom ranču, okružena porodicom.

Popularna "Zgodna žena", koju je čak dva puta magazin "People" proglasio najlepšom ženom na svetu, sa suprugom Danijelom Moderom ima troje dece - blizance Fineusa Voltera i Hejzel (14) i Henrija Danijela (15).

Julia Roberts, Džulija Roberts Foto-arhiva: Profimedia/AKM-GSI

Jedna je od retkih koje slabo posećuju društvene mreže, zapravo je tek  pre godinu dana otvorila profil na instagramu, a oglašava se samo kad ima nešto bitno da kaže.

Ovog puta obratila se svim roditeljima uz molbu da svojoj deci prenesu jednu veoma važnu poruku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

- Upućujem poseban zahtev svoj deci koja ovih dana polaze u školu. Ukoliko vidite nekoga ko se muči da stekne prijatelje, ili ga maltretiraju zbog toga što on ili ona nemaju puno drugara, ili zato što su stidljivi, ili zbog toga što nisu lepi, ili ne nose IN odeću - MOLIM VAS priskočite im u pomoć. Recite im "zdravo" ili makar im se osmehnite u hodniku. Nikada ne znate sa kakvim se problemima to deset suočava van škole. Vaša ljubaznost i dobrota mogu nekome mnogo pomoći. Prosledite dalje ako se slažete - napisala je Robertsova.

Njen zahtev naišao je na ogromu podršku posetilaca društvenih mreža, a verujemo da bi i naši roditelji i deca trebalo da ga pročitaju i usvoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tacno

    13. septembar 2019 | 18:18

    Sto drugome cinis to se tebi i tvojoj deci vraca

  • Sajla

    13. septembar 2019 | 21:41

    Bravo za ovu divnu damu, koja je i dobra majka i humana žena. Mnogo je dece kojima je pomoć potrebna ali to druga deca ne prepoznaju, jer su i oni deca. Zato su tu roditelji da im objasne onako kako to Džulija kaže.

  • Jug

    13. septembar 2019 | 19:55

    Lepo a bilo bi još lepše posavetovati svoju decu da tako i postupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA