"Da li su mi zaista grudi male?": Kako je princ Vilijam reagovao na toples fotografije svoje majke?

Zadirkivali ga u školi...

  • 3

Direktor magazina i izdavačke kuće "Conde Nast", šezdesetdvogodišnji Nikolas Koleridž otkrio je nepoznat detalj o tome kako su vršnjaci okrutno zadirkivali princa Vilijama zbog fotografija princeze Dajane u toplesu, koje su objavljene davne 1996. godine.

Naime, o tome Nikolas prvi put progovorio u svojim memoarima u kojima je ispričao sve o susretu sa princezom Dajanom.

Ona mu se jednom pridružila na ručku nedelju dana nakon objave fotografija i otkrila da ju je tada četrnaestogodišnji Vilijam vidno uznemiren pozvao iz škole.

- Nikolase, da li mogu nešto da te pitam? Ali, molim te budi iskren! Da li si video moje fotografije u Dejli Miroru, one u toplesu? Vilijam je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečaci zadirkivali kako su moje grudi premale. Da li su male, šta ti misliš? - navodno ga je upitala Dajana.

Princeza Dajana

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Kako kaže, u tom trenutku je pocrveneo iste sekunde i doživeo jedno od najneprijatnijih situacija u životu, pa joj je odgovorio da su njene grudi savršene i da ne treba ništa da brine.

Inače, zanimljivo je da je slično prošao Vilijam i godinama kasnije sa svojom suprugom Kejt Midlton, koju su paparaci uslikali toples na odmoru. Tada je Vilijam zatražio 1,3 miliona funti odštete od magazina "Closer".

Princ Vilijam, Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Vilijam je tom prilikom rekao da je ceo slučaj grozan jer ga je podsetio na pokojnu majku koju su takođe uslikali paparaci, a upravo su i oni uzrokovali saobraćajnu nesreću u kojoj je izgubila život dok su je ganjali automobilom u pokušaju da je uslikaju u društvu ljubavnika Dodija Al-Fajeda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    17. septembar 2019 | 12:25

    Naduvenko,nisu oni prouzrokovali saobraćajnu nesreću.Mislis da bi vasi sa dvora dozvolili onoj raspustenici princezi,da vam rodi princa polubrata i još musliman?Ahaha ali juče?!

  • Mrcke

    17. septembar 2019 | 14:03

    Slazem se, a da dodam...da smo i mi bacali kraljeve i kraljice sa balkona, ako je neko zaboravio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA