≫ 

Mame oduševljene magičnim sprejem za jastuk zbog kojeg se bebe ne bude tokom noći

Neke bebe spavaju celu noć bez buđenja

  • 7

Umorni ste i nenaspavani jer se vaša beba često budi noću? I bez obzira na to što pribegavate raznim trikovima poput odlaganja uspavljivanja, ipak u sred noći vas budu njen plač... Ovu "foru" niste probali, a mame širom sveta se kunu u nju.

Da li znate da postoje sprejevi za jastuk? Reč je o proizvodima sastavljenima od prirodnih sastojaka prijatnog mirisa koje se raspršuju na površinu jastuka pre spavanja, a koji imaju zadatak da vam pomognu da se opustite i zaspite.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bloom and Blossom (@bloomandblossomuk) on

 

Među mamama u poslednje je vreme je posebno popularan sprej za bebe po imenu "The Very Hungry Caterpillar" (Veoma gladna gusenica), a koji je dobio ime po istoimenoj knjizi za decu Erika Karlea, a koja mališane uljuljkuje u san i pomaže im da spavaju mirno tokom cele noći.

Sve što treba da uradite jeste da nanesete malo spreja na dečji jastuk pre spavanja.

Vašu bebu će umiriti i uspavati nežna kombinacija mirisa sicilijanske lavande, ilang-ilanga (drvo poznato po imenu i "cvet cvetova"), jasmina, ambera i mandarine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    19. oktobar 2019 | 14:57

    Znači drogiranje još u kolevci...i marihuana je proizvod prirode, i domaća rakija, i svašta nešto, znači ako je prirodno, udri, nema veze šta će se posle iz toga izroditi. Možda je najbolje i ne rađati, naruči ga iz Kine, i završen posao.

  • Suza Kg

    19. oktobar 2019 | 16:05

    Ako ste spremni da maloj bebi prskate jastuk nekim sprejom (za koje će se najverovatnije kasnije ispostaviti da je kancerogen i od koga najviše koristi imaju proizvodjači ) a da se ne odazovete na njen plač( jer je beba ili gladna ili bi trebalo da se presvuče), kako ćete se odazvati kasnije na detetove probleme kada krene u školu ili se ne snalazi dobro u okruženju???? Možda ćete onda dati detetu nešto jače, da vas ne uznemirava, možda do tada izmisle marihuanu ili kokain u spreju pa da svima bude lakše... Bože koja glupost.

  • Lena

    19. oktobar 2019 | 16:51

    Ne mogu nikako da shvatim zasto ljudi radjaju decu ako posle nalaze nacine da izbegnu da im pruze maksimum dok su bebe (a svako zivi zna sta to podrazumeva), da se zale svim svojim prijateljima bez dece da nemaju vremena i da NE ZNAJU ONI STA ZNACI KAD SE DOBIJE DETE?! Pride, kad vec stvore jedno,zasto prave drugo,i ne daj Boze vise njih da bi nastavili sa zaljenjem i kukanjem kako im je zivot prenaporan i unisten od kad imaju decu? Ljudi,deca nisu obavezna. Nemojte ih imati ako ne mozete sa radoscu da ih odgojite i napravite od njih ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA