Svekrva bez dozvole snimila rođenje unuke, pa pokazala strancima: Vidite šta je besna snaja uradila

"Bila sam u agoniji. Nisam verovala da će biti gore, ali jeste..."

  • 10
Snaja i svekrva, porodica

Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna svekrva je bez dozvole snimila rođenje svoje unuke, pa je video nasumično pokazivala strancima. Zbog toga je otišla na sud, jer ju je besna snaja tužila.

Novopečena majka je svoju preneraženost podelila na portalu "Reddit", opisavši kako su joj, pre četiri godine na Noć veštica, počeli porođajni trudovi, ali da se porodila četiri dana kasnije.

- Bila sam u agoniji. Nisam verovala da će biti gore, ali jeste. Kad je moja svekrva stigla u bolnicu, bila sam tek osam centimetara otvorena, a starija gospođa je ušla u sobu misleći kako je porođaj već gotov - napisala je besna majka i dodala:

- Sve je bilo u redu, dok svekrva nije zapalila cigaretu i zahtevala da počnem da se napinjem kako bih se "konačno porodila". Čak je i zapretila da će ona prići i pritegnuti mi stomak kako bi mi ćerka "izletela napolje". 

Srećom, negodovanje ove majke su čule medicinske sestre, pa su ispratile svekrvu napolje i rekle joj da se smiri.

Snaja i svekrva, porodica

Foto-ilustracija: Shutterstock

Međutim, posle 40 minuta neumorna svekrva se vratila usred porođaja. Tek nakon srećnog završetka, novopečena majka je shvatila da ju je svekrva sve vreme snimala preko telefona.

- Celokupni porođaj, od guranja i napinjanja do ušivanja je snimila! SVE - zgranuta je majka.

Iako je svekrva obećala da će obrisati video, sledeće sedmice ga je pokazivala drugim ljudima.

- Otišli smo da je posetimo i tad sam shvatila šta je, zapravo, radila. Hvaleći se, snimak je nasumično pokazivala strancima. Tek kad smo otišli na sud je obrisala video, a od tad joj je zabranjen pristup mojoj ćerki. Moj muž je i dalje u šoku - kaže snaja.

Usledili su komentari podrške čitalaca, vidno preneraženih potezom ove svekrve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. oktobar 2019 | 16:37

    Imala neka žena sina, jedne godine on se oženi se on i dovede snajku u kuću. Prvo jutro piju snaha i svekrva kafu, i svekrva kaže: -Da ti kažem odmah na početku – ja ti tako ujutru ustanem sednem da pijem kafu i ako zakačim karanfil na levo uvo, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je karanfil na desnoj, dobra sam. – A ja ti ujutru ustanem – nastavi snajka – istuširam se, drmnem dve-tri rakije, i jjjje*eee se meni na kojoj ti je strani karanfil!!!

  • PEDJA

    27. oktobar 2019 | 17:53

    Na zalost ljudi sebi mnogo daju sebi za pravo... Pogotovu svekrve i taste...

  • DARKO 100%

    27. oktobar 2019 | 16:15

    Ovog meseca na crnoj listi broj jedan je svekrva😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA