≫ 

Užasan razlog zašto je "mlada iz pakla" uzela deverušu sa ožiljkom na licu

Buduća nevesta kaže da je rođaku sa ožiljkom pozvala da joj bude deveruša kako bi ostali izgledali lepše od nje na svadbi

  • 0

Mlada priznaje da je pozvala deverušu sa ožiljkom kako bi svi bili lepši od nje na fotografijama sa svadbe.

Anonimna "bridezilla", za koju se veruje da je iz Velike Britanije, nedavno je rekla sestri i majci da će imati šest deveruša na svojoj svadbi, uključujući i rođaku s kojim nije posebno bliska.

Na pitanje zašto je pozvala i rođaku, koja je kao dete doživela saobraćajnu nesreću i pola lica joj je u ožiljcima, da joj bude deveruša, mlada je odgovorila: "Zamislite kako ćemo lepo izgledati na slikama pored nje".

Ožiljak na licu Foto: Shutterstock

Njena šokirana sestra je upitala na Reditu da li treba da otkrije svojoj rođaci šta je prava namera njene sestre.

- Moja sestra nije baš simpatična osoba. Veoma je razmažena i iskreno ona je neka vrsta nasilnika. Uskoro se udaje, oh radosti. Iznenadilo me je kada je rekla da će joj naša rođaka biti među deverušama, zato što ne pričaju skoro dve godine. Majka i ja smo bile šokirane. Kada smo je pitale odakle joj takva ideja, rekla je "zamislite koliko ćemo biti lepe na slikama pored nje". Da li treba da otkrijem rođaki o čemu se radi, iako je bolno? - napisala je mladna sestra na Reditu.

Bila su podeljena mišljenja. Neki su joj savetovali da treba da joj kaže pre svadbe.

-  Solidarisala bih se sa tvojom rođakom, rekla bih tojoj sestri da nećeš prisustvovati venčanju zato što ne podržavaš ružne ljude u duši i da je vaša rođaka sa ožiljcima sto puta lepša od nje - napisao je jedan korisnik Redita.

- Ne samo da bih nagovorio rođaku da ne pristane da bude deveruša, već bih prišao tvojoj sestri i rekao: ako to radiš njoj, ko zna šta radiš meni za leđa - napisao je jedan čovek.

- Nemoj da kažeš svojoj rođaki, nadam se da ste tvoja majka i ti rekli tvojoj sestri da je loša i odvratna osoba - zaključila je jedna devojka.

Video: Mladence uhvatila poplava, iz bujice ih spasla policija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA