≫ 

Otac rekao ćerki da mora da smrša kako bi našla momka: Jedni ga žestoko kritikuju, drugi podržavaju

Umesto da je uteši, uradio je nešto drugo...

  • 11

Jedan otac je žestoko iskritikovan na internetu jer je svojoj dvadesetčetvorogodišnjoj ćerki rekao da mora da smrša ako želi da nađe dečka.

Ovaj pedesetdvogodišnji Amerkinac je svoju zabrinutost izrazio na portalu "Reddit", kad se njegova ćerka vratila kući nakon što je diplomirala na fakultetu pre dve godine.

- Moja ćerka je veoma gojazna. Visoka je 160 centimetara, a teži blizu 100 kilograma. Uvek je govorila o tome kako želi momka, ali ga nikad nije imala - piše otac.

U toku jednog porodičnog obroka, ćerka se žalila kako sve njene drugarice imaju momke, i da su "muškarci se**nje jer nikad ne obraćaju pažnju na nju".

- I ranije je imala ovakve ispade u kojim se ponaša kao da ne zna koji je razlog što ne dobija pažnju - ističe otac.

Debljina, debela žena, gojaznost, salo, pantalone, šlic Foto-ilustracija: Profimedia/Sciencephoto RF

Ali, umesto da je uteši, otac je uradio nešto drugo.

- Nežno sam joj rekao da bi joj pomoglo kad bi izgubila na težini. Ljudi su generalno plitki i to bi bilo nešto što bi joj pomoglo da privuče muškarčev pogled, da dobije na samopouzdanju i da bude zdravija - smatra otac.

Njegovi komentari su iznervirali mnogo ljudi, kao i njegovu ćerku koja je napisala:

- Svi muškarci su isti, pa čak i moj j**eni otac.

Napominjući da su njegove reči bile dobronamerne, otac se zapitao da li je možda preterao. On je dodao i da je ranije pokušavao da je podstakne da ide na trčanje sa njim, kao i da joj pravi zdraviju hranu, ali da nikad otvoreno nije govorio s njom o ovoj temi.

Njegova dilema je "ubola u živac" mnoge korisnike interneta.

Mršava i debela devojka žena Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Da li zaista veruješ da tvoja ćerka nije svesna da je njena gojaznost uzork njenim emotivnim problemima? Zato što jeste. - napisao je jedan.

- Zvuči da ona želi da je neko prihvati takvu kakva jeste, a poznato vam je da postoji mnogo gojaznih devojaka i žena koje imaju momke i muževe. - dodao je drugi.

- Ne pomažete joj time što činite da se stidi sebe, govoreći joj kako mora biti mršava da bi bila dostojna ljubavi. Prestanite sa nagoveštajima i komentarima. Nervira vas njena težina i ona to zna. - smatra treći.

Međutim, pojedini su stali u očevu odbranu.

- U pravu ste. Ako izgubi na težini, njene šanse da nađe dečka će se uvećati. Pogotovo u njenim godinama. - istakao je jedan.

- Izgleda kao da će se ona radije žaliti kako svet nije fer, umesto da uradi nešto po tom pitanju i poboljša svoju situaciju. - napomenuo je drugi.

Šta vi mislite? Na čijoj ste strani?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paradox

    3. novembar 2019 | 13:25

    Na strani zdravlja. Neka smrša, jer... Džaba joj što je debela kad je džangrizava.

  • plavi safir

    3. novembar 2019 | 14:12

    Ja sam lično za otvoren odnos sa decom i ljudima uopšte. Nas sin je do pre godinu i po bio malo, ali malo ugojen, ne debeo. Ali je bio lenj, sedi, leži, jedi. Onda smo mi seli sa njim i rekli mu fino da to nije dobro i da će da se ugoji puno jer ulazi u pubertet. Kasnije će on nas da mrzi što je debeo i nema prijatelje i devojku. Molim fino, bolje da mu ja kažem u lice nego da lažem i njega i sebe. On je počeo da pazi sta jede, počeo je da trči i trenira i sad izgleda ekstra. Mama viška, stomak ravan i sam sebe često gleda u ogledalu i divi se. Lično smatram da mi roditelji moramo da reagujemo na vreme. Kad se stariji i već debeli tad je kasno.

  • Ivana

    3. novembar 2019 | 17:11

    Mediji svih vrsta preplavljeni su lepoticama. Lepota je nametnuta kao uspeh u životu. Muškarci, večinom,vole lepo građenu ženu.Muškarac voli da se pohvali sa svojom izabranicom. Žene se trude da izgledaju što lepše da privuku pažnju. Teško je smršaviti, ali treba motiv. Dama će teško naterati nekoga da je voli samo zbog njenih drugih osobina, jer kao prvo ima slab karakter. Otac je voli i želi joj pomoći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA