Mama pronašla spravicu od 300 dinara koja u trenutku smiruje uplakanu bebu

Svaka majka se sigurno seća dana kada ništa nije pomagalo da bi beba prestala da plače

  • 2
beba Foto: screenshot/YouTube

Kortni Vajt, mama iz Amerike objavila je na svom profilu na Fejsbuku neverovatan trik kako njena beba u trenutku prestaje da plače nakon što na njoj primenjuje češkanje masažerom za glavu.

U samo nekoliko sekundi, nakon što je osetio masažu na svojoj glavici, Kortnin sin je prestao da plače i počeo da izražava grimase zadovoljstva na licu.

Video je ubrzo nakon što ga je objavila postao viralan, a pregledalo ga je preko 6 miliona ljudi. U komentarima su sve novopečene mame pisale kako će definitivno probati ovaj trik na njihovim bebama.

Inače masažer za glavu je namenjen i odraslim ljudima, a za njega kažu da opušta i dušu i telo. Uzrokuje oslobađanje endorfina, hormona sreće, opušta, poboljšava koncentraciju, otklanja stres i pomaže kod glavobolje i migrena, a najbolja stvar je što ovu spravicu možete kupiti za samo 300 dinara!

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    7. novembar 2019 | 15:22

    A da mame probaju da daju malo sise bebi. Ne da ih hrane na flašicu.

  • Cica S

    7. novembar 2019 | 15:50

    Imam ovu spravicu, i masiram glavu, kad se setim.Nije losa moram priznati, ali za bebinu glavu nije, za bebino teme, ne, mekano je bebi teme, jos uvek osetljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA