≫ 

Ko se pre par dana našao u Solunu mogao je da vidi jednu veoma dirljivu i neobičnu scenu

Na desetine mama je dojilo bebe

  • 8

Naime, nekoliko desetina novopečenih mama okupilo se ispred Skupštine grada Soluna gde su istovremeno dojile svoje bebe.

Događaj je organizovala Nacionalna volonterska grupa koja zagovara dojenje u javnosti, a žene u Solunu bile su samo deo akcije koja se istovremeno sprovodila u još 50 grčkih gradova.

 

Tokom trajanja skupa mame su dobile i piće, a zajedno su razmenjivale informacije o dojenju.

Cilj skupa je bio podrška dojenju u javnosti i promena stava društva u Grčkoj prema dojenju na ulici.

A da li su ljudi u Beogradu malo drugačijih stavova kada je dojenje u javnosti u pitanju, pogledajte u "Telegraf" anketi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. novembar 2019 | 14:43

    Podržavam dojenje beba na javnom mestu jer to nikako ne može biti vulgarno. Sramota treba da bude samo manijake koji bulje kad naiđu na to. Zato majke ne obraćajte pažnju šta ko kaže i radite onako kako vi mislite da treba.

  • ina

    13. novembar 2019 | 15:24

    Ma ja bez beda izvadim sisu i dojim kad bebac zatraze uopce me ne zanima ko me gleda moj muz kaze da celi grad zna moju sisu al to me uopce ne zanima

  • Mama

    13. novembar 2019 | 16:48

    Imam troje i uopste se ne slazem., da makar prebace pelenu preko ovako kao da namerno zele da doje decu pred svima, vecina. Naravno da cete nahraniti detd kada ste van kuce ali ne moraju bas svi da gledaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA