≫ 

Zbog plača komšijskog deteta ne spavaju noćima: "Kako to može da vam smeta, to je sebično"

U jednoj grupi na društvenoj mreži Fejbuk jedan muškarac iz Beograda je olakšao svoju dušu

  • 29

Niko ne voli galamu i buku, ali ovaj čovek naišao je na brojne kritike nakon što je na Fejsbuku napisao kako njega i njegovu suprugu izluđuje komšijsko dete koja često galami i plače, naročito noću.

U pitaju su prve komšije koje sada imaju dete od tri godine koje je ovaj čovek okarakterisao kao bučno stvorenje.

On tvrdi kako su on i njegova supruga odličili da ne žele da imaju dece, a komšijsko dete je napravilo problem u njihovoj vezi.

Devojčica, dete, plač, vrisak, strah, plače, vrišti,

Foto: Pixabay

- Dugotrajno plakanje koštalo nas je sate nespavanja baš u periodu kada su naše karijere išle uzvodno. To je čak uticalo i na naš odnos i uživanje koje je trebalo da iskusimo u našem novom stanu. Najveći šok mi je bio što nikada nismo dobili izvinjenje zbog buke, napisao je ovaj čovek i dodao:

- Nikada nam nisu rekli izvinite, niti je pomerili u drugu sobu zbog osećaja da nekome galama možda smeta. Sada čekaju drugo dete, zaključio je, a nakon toga dobio mnoge kritike.

- Kako možeš da budeš tako sebičan. Nekada je dečiji plač nemoguće zaustaviti. Ni ja nemam dete, ali to je moje viđenje stvari, napisaoje jedan komentator.

- A da li ste zamislili kako je tim roditeljima koji su u istoj prostoriji s detetom i nemaju gde da se sakriju, pitala se druga žena.

Neki su ipak imali razumevanje za ovu situaciju.

- Svaka čast na strpljenju. Ja bih do sada sigurno pričala s njima i predložila im da dete odvedu u sobu koja nema zajednički zid svaki put kada plače ili galami, bio je komentar podrške.

- Svako mora da pokaže makar malo saosećajnosti sa drugima pa čak i taj par s detetom mora da misli o drugima, mišljenja je jedna žena.

Kako biste vi postupili u ovoj situaciji?

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    20. novembar 2019 | 17:12

    Ovo i mi imamo u komšiluku. Ljudi dobili dete, gledali na tv negde najnoviji način vaspitanja dece u Americi i primenjivali model na svom detetu. To izgleda tako da mu kažu NE i onda ga ignorišu sta god da ono radi. Ako plače jer neće kući iz parka ostave ga ispred zgrade dok se samo ne popne uz stepenice, a to nekada traje i po 3 sata. Noću stavljaju cepice za uši i ne ustaju ako dete urla i place po celu noć. E sada, dete ima 5 godina, još nije progovorilo, a čekaju drugo dete, žena je trudna ponovo. Mene jeza hvata sta ce biti dalje! Imamo i mi dvoje dece, da ne bude zabune. Ja sam probala da pričam sa komsinicom, ona kaže moje dete moja briga, nikom de d da mi se meša u vaspitanje.

  • Izi

    20. novembar 2019 | 18:02

    Pa jeste,najbolje ako su deca da svi moraju biti uzurpirani.To dete treba voditi negde i videti sta je problem ako stalno place ili se prica preuvelicava.

  • Boba

    20. novembar 2019 | 18:01

    Nije dete krivo nego roditelji, koji nemogu jedno dete da smire.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA