≫ 

Već 9 godina pokušavaju da dobiju dete, a sada su saznali da on umire: "Dobićemo dete, siguran sam"

Srećom, ima sestru koja ima srce veliko k'o kuća

  • 0
surogat porodica srce foto: pixabay.com

Tridesetsedmogodišnja Dženifer i njen suprug Džoni Mekmilan iz Belfasta već devet godina očajnički pokušavaju da dobiju dete. Zato ni ne čudi što su se rasplakali kada se Dženiferina sestra ponudila da nosi dete umesto nje.

Džoni se već godinama bori sa ependimomom, retkim rakom koji se formira u mozgu i kičmenoj moždini, a ranije ove godine su joj saopštili da neće moći da ga izleči.

I pored toga on i dalje želi da postane otac, pa se zato Dženiferina sestra Kristina ponudila da bude surogat i pruži im šansu da postanu roditelji.

- Džoni ne želi da zna koliko mu je još vremena ostalo, ali znamo da ono ističe. - kaže njegova supruga - Ako želimo da doživi da vidi svoje dete i promeni mu poneku pelenu, onda je svaki dan bitan. Želim da postane otac pre nego što umre.

Dženifer inače ima sina iz prethodnog braka, a Džoni je zaista prethodnih deset godina dečaku bio veći otac od biološkog oca.

- Rekao mi je da vodio ispunjen život. Jedinu stvar koju bi još želeo da ostvari jeste da postane otac. Moja sestra se ponudila da nam podari bebu. Nije čak ni oklevala. Bili smo oduševljeni njenim predlogom, ali smo je zamolili da dva puta razmisli.

Par sada preko sajta GoFundMe skuplja novac za proceduru koja košta 6.000 funti, a u Kristinu će ubaciti oplođenu jajnu ćeliju Dženifer i Džonija i tako mu pružiti šansu da do smrti postane tata.

Video: One su jedno: Zašto je majka odlučila da ne razdvaja sijamske bliznakinje

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA