≫ 

Ove svetske zvezde postale su roditelji u 2020. godini

Nema lepšeg načina da se započne Nova godina, nego što je rođenje deteta, ove ličnosti su nam to i potvrdile

  • 0

Nova godina samo što je počela, a mnoge svetske zvezde već su se pohvalile svojim prinovama, prenosi People. Mi vam predstavljamo 6 ličnosti koje su postali roditelji početkom 2020.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jackson Rathbone (@jacksonrathbone) on

Džejson Retbon

Muzičar i zvezda „Sumrak“ sage, Džejson Retbon, objavio je na Instagramu 1. januara da su on i njegova žena Šejla Hafsadi postali roditelji trećeg deteta, i to dečaka.

-  Najsrećnija Nova godina – napisao je Retbon i jednu do druge postavio dve fotografije: sa leve strane fotografiju svoje trudne žene, a sa desne nju kako drži njihovog tek rođenog sina. Takođe je postavio i svoju fotografiju na kojoj drži sina.

Par već ima dvoje dece: ćerku Prisli Bouvi (3,5) i sina Monroa Džeksona IV (7,5).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dylan Dreyer (@dylandreyernbc) on

Dilan Drejer

Meteorolog Dilan Drejer poželela je dobrodošlicu svom drugom sinu kog je dobila sa mužem Brajanom Fišerom. Sin, kome su roditelji dali ime Oliver Džordž Fišera, na svet je došao 2. januara.

Njih dvoje već imaju trogodišnjeg sina Kelvina Bredlija.

Cameron Diaz, Benji Madden Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz (47) i njen muž Bendži Meden (40) dobili su svoje prvo dete, devojčicu Rediks Meden. Par je ovu vest objavio 3. januara 2020.

- Srećna Nova godina od Medensovih. Tako smo srećni, blagosloveni i zahvalni što novu dekadu počinjemo objavom o tome da smo postali roditelji devojčice Rediks Meden. Ona je potpuno ispunila naša srca i upotpunila našu porodicu – navode u svojoj objavi Kameron i Bendži.

Dijazova je rekla da koliko god da su srećni što mogu da podele svoju radost sa javnošću, takođe žele i da zaštite svoju privatnost.

- Zato nećemo postavljati fotografije i nećemo deliti više detalja osim činjenice da je ona zaista, zaista slatka – zaključuje Dijaz.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Craig Wayne Boyd (@cwbyall) on

Kreg Vejn Bojd

Pobednik 7. sezone takmičenja “The Voice”, Kreg Vejn Bojd, i njegova žena Tejlor dobili su treće zajedničko dete. Njihov sin, Boston Džejms Bojd, rođen je 2. januara 2020. godine.

Pevač je srećnu vest podelio na Instagramu objavivši dve preslatke fotografije svog novorođenog sina.

- Boston Džejms Bojd učinio nas je porodicom od 6 članova i ne možemo biti uzbuđeniji nego što smo sada – kaže pevač.

Bojd i Tejlor imaju sina Grejdona Skota (2) i ćerku Dakotu Lin (3), dok pevač ima i sedmogodišnjeg sina Džeksona.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ray J (@rayj) on

Rej Džej i Prinses Lav

Rej Džej i Prinses Lav poželeli su dobrodošlicu svom drugom detetu, sinu. Lav je to potvrdila na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj je beba drži za prst. U opis je stavila bebino ime, Epik Rej Norvud, i plava srca.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone) on

Katerina Skorzone

Zvezda serije “Uvod u anatomiju”, Katerina Skorzone (38) i njen muž, Rob Gajls, podelili su prvu fotografiju njihove tek rođene ćerke, Orven Gajls. Objavu su podelili na Instagramu, baš u Novogodišnjij noći.

- Orven je ovde – napisala je Skorzone u opisu fotografije koje pokazuju starije sestre Palomu “Pipu” Mihaelu (3) i Elizu (7) sa malenom Orven.

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA