≫ 

Zašto vam je za sve kriva Megan Markl? Pa, valjda se i princ Hari nešto pita

Megan je i u ovoj priči "zloća" koji pokušava da razdvoji supruga od njegove porodice

  • 8
Mehan Markl, kraljica Elizabeta Foto: Profimedia/AFP

Ako pitate britanske tabloide, Megan Markl je podstakla navodni raskol između Harija i njegovog brata Vilijama. A navodno je i kriva što je postao "privatniji i povučeniji" i ne provodi vreme sa starim prijateljima nego sa njenim novim "holivudskim".

Sada se naširoko spekuliše da je Megan ta koja mrzi Englesku i koja želi da se vrati u Kaliforniju ili Kanadu, a britanska štampa je njen potez nazvala "sebičnim".

Da li je ovo uopšte iznenađenje? Kad god se muškarci ne bi ponašali prema našim očekivanjima, za to su bile krive supruge. Samo razmislite o tome šta se dešavalo sa Joko Ono ili sa Anđelinom Džoli u prošlosti.

Page Six navodi da je Megan "preuzela potpunu kontrolu" nad životom princa Harija, kao da on nije odrastao čovek i bivši kapetan britanske vojske.

- Ljudi kažu da sam previše kritičan prema Megan Markl - tvitovao je popularni komentator Pirs Morgan - Ali, ona je već pokazala da joj nije problem da bude rastavljena od porodice, odbacila je oca, većinu starih prijatelja, odvojila Harija od Vilijama i sada od kraljevske porodice.

Od trenutka kada su Megan i princ Hari objavili veridbu, mediji su se razbuktali i identifikovali je kao "razvedenu američku glumicu sa majkom afroameričkog porekla".

kraljica elizabeta II, megan markl, kraljevska porodica, velika britanija Foto: Tanjug/AP

Ustvari, sve što su otpočetka radili britanski mediji bilo je omalovažavanje vojvotkinje od Saseksa i pored veoma važne činjenice da supruge u 21. veku podjednako dele odluke o budućnosti svojih porodica. S druge strane, kao da se zaboravilo da princ Hari ima bogatu istoriju kraljevskog pobunjenika koji je i ranije izražavao svoje nezadovoljstvo životom u palati.

Možda je tačno da Megan pokušava da pronađe svoju ulogu u novoj porodici. Ali, ona je postala majka u 38. godini i mnogo je rizikovala samim tim što je odbila finansijsku zaštitu koju nudi kraljevska porodica i bogatstvo koje će tek njeno dete naslediti - i zbog toga joj se ne treba rugati.

Upravo zato mnogi bi Megan i Harija trebalo da nazovu odvažnima i hrabrima. Ko kaže da ne mogu imati "normalan" brak?

Možda kraljica Elizabeta II, ali ne i Megan.

Video: Da li je Megan Markl trebalo da bude deo kraljevske porodice?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIA

    14. januar 2020 | 17:05

    A sta je odbila? Titulu, novac i imanja nije odbila. Sva prava zadrzava ali obaveze nece.

  • V

    14. januar 2020 | 20:09

    Devojka samo nije znala u sta se upusta i nece da bude u braku sa babom nego sa muzem i detetom. Po meni je to ok sasvim.

  • Tanja

    14. januar 2020 | 16:46

    Ova megan ce da popase jednu saobracajku u tunelu nekom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA