Kejt Midlton otkrila da li će ona i princ Vilijam imati još dece

Kejt Midlton i princ Vilijam uživaju sa svoje troje dece, a vojvotkinja je nedavno otkrila i to da li će proširiti svoju porodicu

  • 0

Kejt Midlton priznala je da princ Vilijam ne želi da ima više dece, uprkos tome što ona razmišlja o toj opciji, piše The Sun.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imaju sinove Džordža (6) i Luisa (1) i ćerku Šarlot (4), a kako se čini, porodicu neće proširivati.

Tokom posete  jednom centru u Bredfordu, Kejt (38) je otkrila da je princ Vilijam (37) definitivno odbacio mogućnost da imaju četvrto dete.

Par se družio sa domaćinima tokom posete Jorkširu, a Kejt je provodila vreme razgovarajući sa obožavaocem kraljevske porodice, Džošom Mekpalasom (25).

On joj je tom prilikom rekao kako joj je poslao čestitku sva tri puta kada se porodila, na šta mu je Kejt odgovorila da verovatno neće slati još jednu.

velika britanija, kraljevska porodica, princ vilijam, kejt midlton, princ hari, megan markl

Foto: Tanjug/AP

- Mislim da Vilijam ne želi više dece – rekla je, neposredno pošto je iz naručja pustila jednu osamnaestomesečnu devojčicu.

Kejt je prvi put priznala da princ Vilijam ne želi više dece prošle godine kada su posetili Severnu Irsku.

Vojvotkinja je tada bila očarana petomesečnim Džejmsom Barom i rekla njegovom ocu, Alanu:  - Predivan je. Čini da mi se ponovo budi majčinski instinkt.

Alan je upitao da li je možda četvrta beba na putu, na šta je ona odgovorila da je Vilijam odlučio da je dosta.

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA