≫ 

Potresna ispovest koja najbolje svedoči o tome koliko je Los Anđeles voleo Kobija Brajanta

Priča koja će vam najbolje opisati koliko je Kobi Brajant bio voljen

  • 5
Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Tanjug/AP

Vest o tragičnoj smrti Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Điane, kao i još sedmoro ljudi pogodila je svet toliko da je bacila u senku sve svetske, pa i lokalne događaje.

Ipak, Los Anđeles je danas najviše zavijen u crno. To ni ne čudi jer je upravo LA bio dom legendarnog košarkaša. Stejples Centar, dom LA Lejkersa je i dalje pun žitelja Los Anđelesa koji su došli da odaju počast Kobiju.

Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Tanjug/AP

Potresna isposvest koja kruži Tviterom i možda na najbolji način opisuje koliko je Brajant bio voljen, je i ona poznatog novinara "Vajsa" Zaka Švarca.

- Doneo sam cveće ispred Stejples Centra. Kada sam u cvećari rekao da želim ljubičaste i žute ruže, žena koja radi me je odmah upitala da li su za Kobija. Klimnuo sam glavom. Kada je zavšila pakovanje, pitao sam je koliko joj dugujem. Odmahnula je glavnom, dala mi ruže i rekla - "Ovo je LA". U tom trenutku umalo nisam zaplakao. Neverovatno je moćno koliko Los Anđeles voli Kobija - napisao je.

Kobi Brajant  Kobe Bryant

Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, legendarni košarkaš i njegova trinaestogodišnja ćerka tragično su nastradali sinoć u padu helikoptera u Kalabasasu. Pretpostavlja se da se letelica zakucala u brdo zbog guste magle. Za sada je identifikovano sedmoro nastradalih od devet žrtava.

Uz Kobija i ćerkicu Đijanu, živote su izgubili bejzbol trener Džon Altobeli i njegova supruga Keri, ali i ćerka Alisa, takođe 13-godišnjakinja, poput Đijane. Među njima je bila i Kristina Mozer, koja je iza sebe ostavila supruga i decu. Bila je Kobijev asistent na Mamba Sports Akademiji. Preostalo je da se identifikuju još dve žrtve.

Video: Slavni košarkaš Kobi Brajant poginuo u padu helikoptera

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    27. januar 2020 | 11:45

    To se zove lokal patriotizam i zbog toga su ameri svetlosnim godinama ispred nas. Kod nas bi ruze bile 3x skuplje ...

  • E

    27. januar 2020 | 16:42

    Pa kod nas najvise zarade,kad umre neka nasa legenda.ma ni ruzu da dajy dzaba.jadni smo mi! Trljamo ruke,nad tudjom nesrecom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA