≫ 

Manekenku osudili zbog hrane koju daje deci, a onda je ona svojim odgovorom oduševila sve

Manekenka se požalila da su je razočarali pratioci...

  • 1
Krisi Tajgen sa decom Printskrin Instagram / chrissyteigen

Prelepa manekenka Krisi Tajgen već godinama slovi za jednu od najlepših žena sveta, a ujedno i damu koja nema dlake na jeziku te uvek, bez ikakvog uzdržavanja, javno kaže ono što misli i oseća.

Krisi redovno sa svojim pratiocima na Instgramu deli najintimnije fotografije iz svog privatnog života, često vodi diskusije sa svojim obožavateljima, a neretko i učestvuje u žučnim raspravama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Supruga Džona Ledženda se nedavno požalila da joj redovno putem društvenih mreža stižu kritike od strane vegana i vegetarijanaca koji je osuđuju zbog namirnica kojima hrani svoju decu, Lunu i Majlsa.

- Svaki put kada objavim fotografiju svoje dece na kojoj drže rebarca ili jedu kobasicu, dobijem užasne poruke. Ljuti vegani i vegetarijanci smatraju da mi forsiramo ishranu zasnovanu na mesu i na taj način je namećemo deci. Oni su poludeli - u svom stilu je ispričala supermodel.

Njen odgovor je oduševio sve roditelje, posebno one koji smatraju da apsolutno niko ne treba da se meša u njihovu odluku vezanu za ishranu dece.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tajgenova je takođe otkrila da je kritikuju jer, navodno, ne vodi računa o bezbednosti dece dok se voze u automobilu, a nekim roditeljima je čak zasmetalo što dozvoljava ćerki i sinu da gledaju televiziju.

Manekenka, koja je 80. godina 20. veka osvajala svet modne industrije, svojevremeno je otvoreno pričala u medijima da je osećala ogroman pritisak zbog uloge roditelja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Kada je Luna bila mala beba, bila sam veoma tužna. Sećam se da sam mislila da Džona voli više. To je najgluplja stvar o kojoj sam brinula. Sada znam koliko je jaka veza između Lune i mene - otkrila je u jednom od intervjua.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm...

    23. februar 2020 | 21:53

    Jesam vegetarijanac, ali ne namecem nikom nista. U pravu je. Neki idu u totalnu krajnost da delujemo kao sekta. Svom detetu sam davala i meso, a kako raste sama odbija da jede meso, mada i ostale namirnice zivotinjskog porekla.. Moj izbor je moj, a njoj cu nametati uvek voce, povrce i zitarice, ali joj necu braniti meso ako zeli. Branim slatkise i tu je veliko ogranicenje. Jedino sladolede dozvolim. Cak ni sokove ne dajem, osim prirodne i cedjene.. Ali eto, dete radte sa decom ali odbija meso sve vise.. Ne sudim nikome kako ce se hraniti. Svako ima svoj izbor i ne treba nametati svoj. Vecina tih vegana i vegetarijanaca koji napadaju su uglavnom oni koji su na mesu odrasli pa otkrili drugi nacin ishrane. Kao sa pusacima koji batale cigarete. Gori su od nepusaca koji nikada probali nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA