≫ 

Kažu da je ona najgora majka na svetu! Neće da se igra sa detetom, pa se dosetila bizarnog rešenja

Video je zaprepastio javnost

  • 7
Dete na igralištu Printskrin Jutjub / ViralHog

U današnjem vrememenu pridaje se puno važnosti roditeljskoj igri sa decom upravo jer na zabavan i kreativan način se ojačava prisnost između deteta, majke i oca.

Međutim, u nedostatku vremena ili fokusiranja na neke druge, važnije, stvari, mnogi roditelji pribagavaju različitim metodama kako bi se dete samostalno igralo, a oni ugrabili momenat za sebe.

To dokazuje i video snimak zabeležen u Belgorodu, u Rusiji, na kome možemo da vidimo kako su "zauzeti" roditelji vezali dugački konopac za ljuljašku na kojoj sedi njihovo dete.

Kamera potom prikazuje kako kanap seže sve do četvrtog sprata u zgradi, a majka stoji kraj prozora i povlači konopac kako bi ljuljala mališana iz udobnosti svog doma. Konopac sve vreme visi u vazduhu iznad parkinga dok dete uživa u igri.

Anonimni autor koji je zabeležio bizarnu scenu sa prozora obližnje zgrade, kazao je za medije da je "dugačko uže bilo razvučeno sa četvrtog sprata i vezano za ljuljašku".

- Neko je razvukao dugački kanap sa četvrtog sprata do dečijeg igrališa, a potom ga zavezao za ljuljašku - napisao je on ispod videa koji je zapepastio javnost.

Reakcije su mahom negativne, a većina ljudi se složila da je ova majka ugrozila bezbednost deteta i da ne postoji opravdanje za ovakav čin.

- Da li je ona svesna šta radi svom detetu? Svojom neodgovornošću je mogla da ugrozi dete - napisao je jedan korisnik interneta ispod snimka.

- Ona je najlenja majka na svetu! Ne mogu da shvatim da je ostavila dete da se samo igra na igralištu - dodala je jedna ljutita majka.

Šta vi mislite? Da li je ova žena najlenja majka na svetu? Osuđujete li njeno "rešenje"?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Siki

    26. februar 2020 | 10:22

    Majka sam bila dokle je trebalo, sada dosle ka sebi i ostala bez teksta . Svega mi je dosta... bitna sam samo sebi . Makar pokusala 😘

  • Siki

    26. februar 2020 | 10:32

    Sa osmehom na licu samo kazem ZIVOT ide dalje , pa kako mi bude....

  • ❤️

    26. februar 2020 | 10:40

    Tacno je ko nije za sebe nije za nokoga !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA