≫ 

Žizel Bundšen otkriva zašto ne voli da je zovu maćehom: "Ja sam bonus mama"

Manekenka je nedavno proslavila 11. godišnjicu braka sa Tomom Brejdijem i otvoreno govori o životu sa njim u njihovoj mešovitoj porodici

  • 1
Žizel Bundšen

Foto: Profimedia/The Mega Agency

Supermodel Žizel Bundšen (39) bila je iskrena okada je odgovarala ne pitanja obožavalaca u seriji video snimaka koje je podelila u svojim Instagram pričama.

Na pitanje kako je biti "maćeha" 12-godišnjem sinu Džonu "Džeku" Edvardu Tomasu, kog je Brejdi (43) dobio sa bivšom ženom Bridžet Mojnahan, Žizel je rekala svojim pratiocima da ne voli sebe da opisuje tim izrazom kada je u pitanju roditeljstvo.

- Ne sviđa mi se reč "maćeha". Sviđa mi se reč "bonus mama", jer se osećam kao da je to blagoslov u mom životu. Osećam se tako srećnom što sam dobila divnog malog anđela ekstra - napisala je manekenka na Instagramu, prenosi People.

Žizel Bundšen

Foto: Printscreen Instagram Story/Gisele Bündchen

Bundšen se udala za Brejdija 2009. godine, a takođe je ponosna mama sina Bendžamina Rejna (10) i ćerke Vivijan Lejk, 7.

Ona i napadač New England Patriots-a prilično su zauzeti, a manekenka kaže da ne postoji „tajni recept“ za život u porodici s decom.

- Mislim da se samo trudimo da budemo prisutni kada smo sa decom - podelila je ona, naglašavajući koliko je važno da se "u potpunosti bude sa njima" i da se "stvarno slušaju."

- Mislim da stvar nije toliko u količini vremena, nego u kvalitetu - nastavila je.

Bivši "Victoria's Secret" anđeo dodala je da joj je važno da stvori porodično okruženje u kom se svi osećaju "voljeno i sigurno".

- Mislim da je ono što je zaista važno energija koja se vrti oko dece - rekla je, objašnjavajući kako ih ona i Brejdi „neprestano ljube i grle“ kako bi se osećali cenjeno. - Mislim da zaista vide koliko se volimo i koliko podržavamo jedni druge.

Bundšen je rekla i da su ona i Brejdi na istoj strani kada je u pitanju komunikacija, poručivši svojim fanovima:

- Nikada ne dižemo svoj glas. Nikada se ne svađamo. Samo razgovaramo o stvarima ako imamo bilo kakvih problema.

 

 

 

Brejdi je tek počeo da se viđa sa Žizel, kada su on i Mojnahan (48) otkrili da očekuju zajedničko dete nakon što su se već rastali.

Mojnahan je prošlog aprila rekla za magazin "People" da su njih troje naporno radili na spajanju porodica.

- Tom i ja smo doneli odluku da zajedno odgajamo dete i oboje smo našli partnere koji ne samo da su nas podržavali u odgajanju tog deteta, već su i voleli naše dete kao da je njihovo - rekla je glumica.

- Mislim da ne možete tražiti više od toga. Moj sin je okružen ljubavlju, i bakama i dedama, i sve je u redu.

Iako situacija u kojoj joj tadašnji dečko čeka dete sa bivšom nije bila idealna, Žizel kaže da se ništa ne bi menjala kada bi mogla da se vrati u to vreme.

- Ne postoji priručnik koji bi vas pripremio za to - rekao je Bundšen za "People" u septembru 2018.

- Ali, jako sam zahvalna Bridžet. Znam da je ovo bilo teško, ali ne bih mogla da zamislim svoj život bez Džeka. Ja ga zovem svojim bonus detetom. Otvorio mi je srce na način na koji nisam ni znala da je moguće. Zaljubila sam se u njega - dodala je.

V.N.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA